Jerry
Administrator
847
2,349
Відновлення акумулятора DJI Matrice 300 Series TB60

Попав мені в руки акумулятор квадрокоптера DJI Matrice 300 в незрозумілому стані.
Будова АКБ

За допомогою паяльника було припаяні проводки VSS SDA SCL до плати BMS, PINOUT я прикріпив до допису.
І ось результат.

Біти регістрів

FAS: біт стану, який вказує на те, що BQ34Z100 перебуває в стані ПОВНИЙ ДОСТУП ЗАМКНЕНИЙ. Активний, коли розблокований ключем 2
SS: біт стану, який вказує на те, що BQ34Z100 знаходиться у стані ЗАМКНЕНИЙ. Активний, розблокований ключем 1
CALMODE: біт стану, який вказує, що функція калібрування BQ34Z100 активна. Значення true, якщо встановлено. За замовчуванням - 0.
CCA: біт стану, який вказує, що процедура калібрування Coulomb Counter BQ34Z100 активна. Активний, якщо встановлено.
BCA: біт стану, який вказує, що процедура калібрування плати BQ34Z100 активна. Активний, якщо встановлено.
CSV: біт стану, який вказує на те, що згенеровано дійсну контрольну суму флеш-пам'яті даних. Активний, якщо встановлено.
FULLSLEEP: біт стану, який вказує на те, що BQ34Z100 перебуває в режимі повного сну. Значення true, якщо встановлено. Стан можна визначити лише за допомогою моніторингу потужності, що використовується BQ34Z100, оскільки будь-який зв'язок автоматично скидає її.
SLEEP: біт стану, який вказує на те, що BQ34Z100 перебуває в режимі SLEEP. Якщо встановлено, то true.
LDMD: біт стану, який вказує на те, що алгоритм відстеження імпедансу BQ34Z100 використовує режим постійного живлення. Значення true, якщо встановлено.
За замовчуванням 0 (режим ПОСТІЙНОГО СТРУМУ).
RUP_DIS: біт стану, який вказує, що оновлення таблиці Ra BQ34Z100 вимкнено. Значення true, якщо встановлено.
VOK: Біт стану, який вказує на те, що напруга на комірках є нормальною для оновлення Qmax. Якщо встановлено, то true.
QEN: біт стану, який вказує, що оновлення Qmax BQ34Z100 увімкнено. За умови встановлення - true.
UNSEAL KEY - ключ який розблоковує мікросхему, це як pin або passcode в смартфоні. В мене є декілька ключів до певних партій акумуляторів, але цей акумулятор має інший ключ який мені не відомий.

Далі буде...
Вкладення
Останнє редагування: