• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Вибір зарядної станції/дод аккум

truffle.27

Новий учасник
1 0
Привіт,я шукаю рішення, яке відповідатиме моїм вимогам: по суті, додатковий акумулятор для моєї зарядної станції (для моєї DJI 1000v2). Купувати ще одну таку ж - дорого і не має сенсу.. Я придивляюся до балконної Growatt Nexa 2000, Marstek Venus A, Oukitel

Я планую використовувати його таким чином:

1) Заряджати акумулятор через розетку
2) Від цієї вже заряджати свою dji, так, втрати перетворення і тд, розумію

Спочатку я думав придбати Marstek Venus A, але у відгуках пишуть, що з цими пристроями щось не так і їх доводиться обмінювати через «виробничі дефекти»… На Facebook є багато відгуків, і у мене склалося враження, що приблизно третина пристроїв є несправними..

Як майстри, які реально розбирали та дивилися, що можете порекомендувати? Я дивився на Oukitel p2001 plus, здається все норм, але теж відгуки досить різні.. у когось 2 роки, а у когось пів року в трабли…

Дивився цей Growatt Nexa 2000, мене б він влаштовув, але що ви скажете що до зарядки ним Dji? В Dji є режим звичайної зарядки.м це 600Вт, він видає 800, але я чув про імпулсні навантаження.., і тепер взагалі не розумію що робити… гібридний немає місця, і обмежене місце..ще бачив балконні системи від екофло, zendure, але і ціна вище порівняно з усіма цими

Бачив ще venus e; pylontech, але там бюджети вже значно дорожчі

Jael.Dace

Інженер
427 627
Марстеки це гумно.
Як і Oukitel.

Dji не розбирав, але в нас був випадок постійного аномально високого споживання від мережі, повністю зарядженої станції. Станція була нова (місяць як куплена) та жодних підозр не викликала (помітили випадково). Чи то норма для них, чи ні - я не знаю. Це поки що єдина станція Dji, котру я бачив.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,048 1,135
Ні, Oukitel норм ще.

Бо Marstek Venus E взагалі не розбирається. Бо він в конструкції з приклеєним намертво переднім склом. А під склом, якщо його вийде відідрати таки, чекає пару кілограм герметика над єдиною платою (BMS не рахуємо) :)

Marstek Venus A без скла, але також з тонною герметика.

DJI має взагалі твердий компаунд над інвертором. Тому DJI якщо вмер інвертор не ремонтується НІЯК взагалі. Тобто все, ніяк, ніяк, неможливо. Якщо в DJI вмер інвертор і це не гарантія — в вас виходить великий повербанк.

А Oukitel все таки доволі успішно чиниться. Хоч і набагато гірше станції ніж Ecoflow.

Jael.Dace

Інженер
427 627
Про компаунд в DJI чув, що іноді потрапляються без нього. Але грати в таку лотерею я би не став, навіть якщо воно прям меганадійне.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,048 1,135
Воно НЕ меганадійне))) Нам багато приносили. Пара дійсно була без компаунду. На сьогоднішній день з ремонтом видали всього 2 шт DJI. Всього 2.

akoste13

Учасник Platinum
316 472
Вибір у вас звичайно, між калом і поносом. Гровати 1500 в мене було 5 штук - всі 5 потекли акб. З цього всього набору тільки оукітел нормальний, і то це вибір між дуже поганими станціями. Можна ж взяти єкофлоу чи гібридник і не паритись, тим паче ціна єкофлоу та DJI не відрізняється

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock