• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

VIA Energy HS1000 потрібні корпус та екран

Dpotab

Новий учасник
2 0
Вітаю. Передали в ремонт дві окопні зарядні VIA Energy HS1000, де серед інших проблем - потрощені корпуси. Одну відновив, корпус вдалося зібрати докупи, електроніку зремонтував, станцію відправив. Друга - корпус "в тоталі" (відсутні деякі фрагменти), тріснутий екран. Шкода, хочеться відновити, бо батарея ще в балансі, морда жива. Можливо хось має донора з цілим корпусом та\або екраном від такої, або ALZA або інших клонів (батарея ліфепо +1228.8 Вт*год)? бачу було трохи невдалих ремонтів по електроніці, тож, маю надію що хтось на цей запит зголоситься. Якщо ліньки розбирати\пересилати (так буває) - можу на себе взяти цей клопіт та забрати самовивозом -щокілька тижнів буваю Львів\Київ\Київська обл.\Умань й трохи далі Одеською трасою . Грошей не плачу (або плачу мінімально), бо ремонтую тільки для військових, тільки власним коштом й не син Рокфелера..

Вкладення

• IMG_2460.jpg
    IMG_2460.jpg
    160.3 Кб · Перегляди: 25
  • IMG_2359.jpeg
    IMG_2359.jpeg
    678.6 Кб · Перегляди: 25
  • IMG_2358.jpeg
    IMG_2358.jpeg
    805.6 Кб · Перегляди: 25

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Безкоштовно думаю тут ніхто не відгукнеться, бо донори коштують грошей. В мене і немає донора на цю станцію, але була інша Альза, і на неї я дисплей за 4000 продав. Бо треба ж якось покупку донора окупити

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Халява рідко буває... Тим більше Ви тут новачок і Вас ніхто не знає. Маю спалену морду, пластик і дисплей цілі. Обміняю на плату сонця і боковинку корпуса Еко Дельта 2. теж для військлових треба...
Інших корпусних деталей не маю - минулоріч задонатив на передок.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock