У вас є напрацювання по вдосконаленню 10,2кВт?Ясно, що нічого не ясно...
Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
У вас є напрацювання по вдосконаленню 10,2кВт?Ясно, що нічого не ясно...
Я в Ужгороді, вже трохи маю прогрес з ним, клієнт не спішить от і маю змогу експериментувати.Ні, немає. Але є інвертор, котрий того потребує. Радо переадресую до когось у Львові хто знатиме, що з тим робити.
Бо експериментувати зараз не маю ні можливості ні бажання...
Логічно - це їх гроші. Ото я відмовився інвертор їде у Чернівці до чоловіка з відео вище.От тож бо й воно. Хотілось би більше деталей але всі приховують це.
Де ви бачили цей бюлетень, можете дати посилання? Те що мені прислали китайці то там повний бред, пропонують покласти перемичку з мінусу на мінус в схемі драйвера синхронного випрямляча.Логічно - це їх гроші. Ото я відмовився інвертор їде у Чернівці до чоловіка з відео вище.
* уже є сервісбюлетень від китайців по тій проблемі, мабуть, скоро буде просте і правильне рішення в пабліку.
Я ж чекаю поцієнта меншої потужності, щоб зрозуміти в чому суть китайської рекомендації.
Тобто, варіант, що плата йде з браком і внутріслойний перехід контачить через раз ви не припускаєте? А викидувати термистори обмежуючі пускові струми і кошмарити БЖ не брєд?то там повний бред,
Мудрішим за себе вважаю автора відео який показує комплект для доопрацювання, на його каналі багато показано що до цих інверторів та позитивного результату його роботи.Тобто, варіант, що плата йде з браком і внутріслойний перехід контачить через раз ви не припускаєте? А викидувати термистори обмежуючі пускові струми і кошмарити БЖ не брєд?
Тобто, ви себе вважаєте мудрішим від інженерів виробника? А пробували змоделювати, що буде, якщо землі праворуч не буде?![]()
Вітаю! Так там кругами той мінус іде з досить товстими доріжками, не бачу ніякого сенсу в цій перемичці а от на фото де відсутні деталі, більш імовірно треба робити доопрацювання.Ми також з хлопцями на сервісі посміхались з бюлетеня з мичкою. Аж раптом, принесла людина плату перекинути в Павер, нову, 12 місяць, прислали китайці взамін згорівшої. І, дивіться уважно. Так шо вони там знають свої косяки краще нас.
Я експерементував і з 15К+2,2нф+швидкий діод на 400 вольт у мене виходить 19,5 вольт на драйвера, але якщо навантажити шину драйверів резистором 1 ком, без нього усі 27, це без R267-C167-D62, а у вас що по напрузі вийшло?Мої припущення - r245 = 15K/5W, C143 10nF*1000V, діод D63 fast 1000V*1-2A. по нерозпаяним R267-C167-D62 приблизно теж саме
так там поверху досить товсті доріжки а от через гільзи на іншу сторону плати було би логічніше її паяти.Можливо цей дротик використовується не тільки як перемичка від відвалу міжшарового переходу, а ще й додатково збільшує площу поперечного перерізу доріжки.
Краще на "ти" та з маленької букви. Ми ж в інтернеті, а не у верховній раді))
На цей випадок зазвичай в кожного користувача є знайомий "тижпрограмміст", який за чай з тортиком все зробить.Переставити плату ніразу не робота користувача.
Якщо воно згорить, то мені треба буде доводити, що то не я дроти переплутав, а просто плата знов бракована. Аже клієнтові простіше наїхати на мене бо я поруч, ніж на китайців, які йому БЕЗКОШТОВНО прислали нову плату.Адже з Вас відповідальності ніякої по суті. .... У вас же ніхто гараній на працездадтність поміняної плати не вимагатиме.
Досліди на клієнтах - то звісно прикольно)) Але якщо досвідчені дядьки скажуть, що ті нові плати теж не працюють нормально, то я краще не буду вписуватись в ситуацію, яка є програшною для обох сторін та скоріш за все стане конфліктною. Тим паче, що таке обладнання до мене рідко заходить і цей досвід/знаня скоріш за все мені не знадобиться в майбутньому. Хіба що тут розповім про результат, але місцеві досвідчені дядьки і без мене напевне все знають.А заодно і отримаєте відповідь на поставлене питання, що до їх працездатності.![]()
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.