• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Ultimatron France ULT 1500. Помилка по АС.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Станція з типовою начинкою відомою мабуть всім, а особисто Porter LV. Там по корпусу думаю зрозумієте що це - клон AlzaPower. Так ось, станція прийшла після інших майстрів, мінялись IR2110 2 шт на платі проца в високій частині. Мінялись NSI6602 в розкачці, низькій частині. Все інше ніби скоблилось (щоб схоже побачити назву деталей, але ніби не мінялось). Немає запуску 220. На HV банці піднімається до 190 вольт, і потім швидко починає падати назад, і станція пише помилку АС, починає пілікати. Якщо багато разів нажимати підряд, може підняти і до 400, тільки толку від цього немає, вона через секунду після старту накачки HV, перестає хотіти це робити, і ще через секунди 3-4 пише помилку. Ніби посередині накачки вона просто відмовляється працювати. Живлення всі є. Процессор HV частини ніби живий, бо діод блимає, і КЗ по живленню немає. Обидва процесора в такому стані. Живлення 13-15V високої частини необхідне для драйверів, піднімається буквально на секунду чи навіть пів секунди і одразу пропадає. Пробував вручну подавати 13-15V, погоди не міняє. Так само все. Вся сила звісно жива, драйвера живі, живлення є, плавний пуск живий. Є якісь ідеї можливо? Абсолютно все ціле. Ніби просто ще посеред процесу накачки HV банки, станція передумує це робити, і пише помилку. Від зарядки така сама поведінка. Конденсатор вихідний в нормі, конденсатор в імпульсній цепі біля трансформатора теж живі. Проц? Є сенс пробувати міняти LM358, 393 на платі проца? Можливо це якась загадкова типовуха?

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
На скільки пригадую, навіть без модуля синуса висока там тримається довго. Тобто починати варто з повигайки і синхронника. По ґейтах дивились чи вузли працюють коректно?

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Так, низьковольтний працює коректно оці пару секунд. Високовольтний не запускається, бо там і HV напруга не зʼявляється

Tereha

Активний учасник
112 152
Доброго
Поки ідей не маю.
Але якщо зробите фото силової плати та плати сінуса буду вдячний
Саме плат Alza багато відремонтував, цікаво яка в цій станції
У них багато типових проблем(треба порівняти плати)

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077

Вкладення

• IMG_9715.jpeg
    IMG_9715.jpeg
    2.9 Mб · Перегляди: 25
  • IMG_9716.jpeg
    4.4 Mб · Перегляди: 12
  • IMG_9717.jpeg
    3.6 Mб · Перегляди: 9

Tereha

Активний учасник
112 152
Дякую
Таки копія AlzaPower APW-PS500
Мої рекомендації
1) Уважно огляньте доріжки(дуже часто вигорають)
2) Не має гарантії 100 % що IR2110 робочі, вже багато раз була ситуація що наче норм IR2110 а не їде, поставивив нові і проблема пішла
3) Така ж сама ситуація з NSI6602, я б одразу поставив би нову (фото дадаю інші дві ні разу не міняв)
3) NSI 8221 (так само , може бути не пробита але не працює), і при вмиканні АС буде падати в аварію
4) Резистор на виході 200 ом

Чекаємо на позитивні результати )

Вкладення

• nsi6602.jpg
    nsi6602.jpg
    942.3 Кб · Перегляди: 18
  • ns8221.jpg
    ns8221.jpg
    1.6 Mб · Перегляди: 18
  • 5w200om.jpg
    5w200om.jpg
    2.4 Mб · Перегляди: 17

perebeinos92

Учасник
97 64
Вітаю, чи є можливість зчитати прошивку проца? gd32f207? така ж станція, але проц в кз

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock