Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Вдалось знайти ? Мені попала від хлопців в ремонт ,також битий контроллерUGREEN GS1200 Потрібна прошивка LCD Модуля , контролер GD32F303 .
Ще актуально?А можете зробити фото мікросхеми U8
Вдалось знайти ? Мені попала від хлопців в ремонт ,також битий контроллер
Допис оновлено:
Нажаль не знайшов , віддав без ремонту
Маете прошивку до процессора?У кого є несправні LCD Модулі UGREEN GS1200 Переглянути вкладення 3762 Переглянути вкладення 3763 з битим контролером GD32F303 Переглянути вкладення 3764 присилайте -зроблю.Три свої вже зробив
Маю прошитіМаете прошивку до процессора?
Скільки коштує пролитий проц?Маю прошиті
Нажаль так, я хочу спробувати зняти прошивку з живого апарату якщо вдасться викладу її сюдиНажаль не всі діляться прошивкою , для чого і створено цей сайт
Якби був живий аппарат і була відкрита прошивка то не було б проблем,тут прислали прошиті проци ,запаяв запрацювало ,спробував злити прошивку-закрита. Присилаєте мені плату (саму морду)я запаяю і поверну назад легким поверненням. За все 600гр.Єдине перевірьте джерело живлення морди на бмс,щоб там було 3.3в,інакше проц знову піде на той світ.До речі я шукав спочатку такі чисті проци ,але в Україні їх так і не знайшовСкільки коштує пролитий проц?
Допис оновлено:
Нажаль так, я хочу спробувати зняти прошивку з живого апарату якщо вдасться викладу її сюди
Там 3.3 вольта та бмс запускається по команді, проблема на морді по процу низький опір та проц гріеться, як з вами зв'язатися?Якби був живий аппарат і була відкрита прошивка то не було б проблем,тут прислали прошиті проци ,запаяв запрацювало ,спробував злити прошивку-закрита. Присилаєте мені плату (саму морду)я запаяю і поверну назад легким поверненням. За все 600гр.Єдине перевірьте джерело живлення морди на бмс,щоб там було 3.3в,інакше проц знову піде на той світ.До речі я шукав спочатку такі чисті проци ,але в Україні їх так і не знайшов
На скільки я пам'ятаю то там 3.3в завжди,так як від них живиться проц на морді,інакше чогоб він грівся якщо у нього немає живлення.У мене на одній платі там було 2.2 в бо все інше гріло проц і висадило бату.Там 3.3 вольта та бмс запускається по команді, проблема на морді по процу низький опір та проц гріеться, як з вами зв'язатися?
Доброго. Маю ту саму проблему - проц в короткому. Брат з фронту передав на ремонт. Як з вами зʼвязатись на рахунок ремонту?Маю прошиті
написав в приватДоброго. Маю ту саму проблему - проц в короткому. Брат з фронту передав на ремонт. Як з вами зʼвязатись на рахунок ремонту?
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.