• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Телеграм канал

Jael.Dace

Інженер
417 616
А що люитель телеграму робить на форумі? адже десь оголосили, що форуми не актуальні! :)

Форум - це тусовка для всіх, а оті всі телеграми - лише для тих, в кого вони є.

От зникне телеграм (заблокують, чи його власник вирішить, що він вже не актуальний) і з ним зникнуть всі записи. А форум якщо і зникне, то це буде по волі або недогляду власника/адміна, або через фізичне знищення сервера та бекапів.

flashmax

Новий учасник
15 3
Колись масово розвивали бізнес на групах "вконтакті" в цей час я розвивав свій сайт. Де тепер ці всі групи?
Телеграм московська помийка.
ну ви порівняли.... сайти якраз для реклами.
а група для спілкування, швидкого при тому.
і чому ж телеграм блокують в рашці ...

закрийте тему, та й все.

Rostyk.07

Активний учасник
142 66
ну ви порівняли.... сайти якраз для реклами.
а група для спілкування, швидкого при тому.
і чому ж телеграм блокують в рашці ...

закрийте тему, та й все.
Блокується, бо тимчасово шифруються

В тематичних форумах важливо тема та заголовок. (щоб потрапити з пошуку)
В чатах мусор та каша.

skljarik

Інженер
430 729
А може завести телеграм канал?
Форуми уже давно втратили актуальність..
Докину і я в панамку.
На форумі все систематизовано (ну, плюс-мінус, якщо не брати в облік новачків, які плодять топіки по будь-якій несуттєвій за*упі, замість того, щоб написати в схожій вже існуючій темі) і знайти інформацію легше. Як ви то собі уявляєте в месенджерах? Ви там знайдете прошивку на еб3а, яка Вам потрібна ще на вчора?

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock