• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інформація Tefal | Rowenta X-plorer serie 95 (RG7975WH) швидко розряджається. Бекап прошивки

Jerry

Administrator
857 2,425
X Plorer Series 95

Попав до мене на ремонт миючий робот-пилосос Tefal | Rowenta X-plorer serie 95 (RG7975WH), зі слів власника, почав швидко розряджатися.
В процесі розбору вже було зрозуміло в чому саме проблема та чому вона виникла.
Water marksWater damage 1Water damage
Від рідини пошкодився акумулятор, тут він стоїть формату 4s2p, ємність одного елементу 2500mAh, максимальний струм розряду 10A. Акумулятори я замінив.
Причиною появи води всередині корпусу - це форсунки які були за коксовані вапном, тому що власник має жорстку воду в будинку.
Вирішив змоделювати та надрукувати з TPU пластика прокладку, яка буде щільно прилягати до корпусу та не давати надалі протікати в середину корпусу рідині.
Rental

RG7975WH
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!

Також перевірив та почистив всі рухомі елементи робота-пилососа і продув компресором всі фільтри.
Партномер ременя турбощітки 50s2m122

Cleaning filterCleaning filter 1

Бекап мікросхеми пам'яті
Nand robot
Завантажити з сервера
Щоб побачити цей прихований вміст, кількість ваших дописів має становити 50 або Придбати доступ

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock