• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інформація Сумнівне ТОВ vseplus.com чи погана робота менеджера.

Jerry

Administrator
854 2,415
Вітаю панове. Приїхала до мене портативна ігрова приставка Valve Steam Deck 1010, від військових, з розбитим продавленим дисплеєм, основне скло ціле. Парт номер дисплею TV070WXM-TV0-3GP2.
Почав читати що є декілька варіацій екранів та вони сумісні з іншими видами ігрових консолей, найшов запчастину в одних хлопців які по ходу займаються ремонтом цих консолей та паралельно продають їх, зідзвонився з ними, але вони сказали що саме такого, як мені потрібно не мають в наявності, скинули мені посилання на запчастину ТОВ "Всеплюс".

1752569491452Vseplus

Але фото товара мені не сподобалось, тому що воно не таке. Зліва фото, на вчорашній день було в наявності, там я і робив замовлення, з правого боку фото, це сьогодні ще в наявності на маркетплейсі.
Вирішив подзвонити до менеджера та поспілкуватися, спитати чи міг би він мені фото відправити з розмірами екрану, бо подумав якщо не таке скло корпусу то зроблю переклейку скла корпусу, екрани ж сумісні, а питання треба вирішити швидко.
Дали мені відповідь згодом. Ось вона
2025 07 15 12 18 IMG 1906
Фото товара на сайті та реальне фото відрізняються тільки склом корпусу, але мені підходить і нічого не потрібно переклеювати, скинув реквізити на відправку та зробив оплату цієї запчастини в 16:00. Думав поїде в тей самий день, але не так все просто).
Сьогодні мені дзвонять та кажуть що запчастини немає її купив хтось інший, ось Вам сервіс від такого товариства, в далекому минулому подібні ситуації були, то і основні запчастини для ремонту смартфонів, планшетів та іншої техніки, аксесуари, обладнання, розхідний матеріал куплялися в інших інтернет-магазинах.
Нічого не змінилося в цій компанії. Все через ()()!

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Більшість продавастів зараз працюють по дропшипу (продають не своє). Звідси нюанси з часом відправки і фактичними залишками. Та навіть як окрема кантора з великим складом - на штучні чи не ходові позиції бувають казуси, як по якості так і по наявності/відповідності опису.
Кошти віддали - уже добре... Взагалі в наш час нове не значить робче...

Jerry

Administrator
854 2,415
Гроші віддали, а я свій час потратив дарма, щей з комісією Liqpay міг би попити холодненького. Я б зрозумів, що через годину набрали та сказали що закінчились, але на наступний день...

uploads

Інженер
429 187
вони такі самі перекупи як теххноплюс і через це такі нюанси

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Якщо техно+ перекупи, то яких постачальників ви знаєте?
Власне техно+, алсперс ітд мають свої великі склади ще й в різних містах.

Пашко23

Учасник Platinum
364 223
Погоджуюсь з Porter, дав Бог бачити на свої очі склади Техно+ та all spares. Але як на мене не дивлячись на нюанси поки що Техно сильно дрючить All spares по запчастинах, а ці старожили по дурному клієнтами розкидувались( мова за all spares) тому їх в більшості випадків спасає наявність цифрових продуктів gsm server та стабільності в роботі.
Що стосується власне Vseplus, то вибір там гарний, але якщо оформляти замовлення, то потрібно чекати довго. Це для того випадку коли не поспішаєш, або з аліекспрес довго чекати.... Якось так. Але аккаунт активний у них є, трішки підбираю по запчастинах.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Я з всіма деталями з 90стих. Зараз там важко з кадрами, почалась текучка. Хто служить, хто звільнився... Зараз кругом нюанси... І всі хочуть оборот. А без обороту ціна погана. :(
Брак буває у всіх. Однак, не варто думати про лотерею китаю як потрібне є локально. Тут хоч можна в руки взяти і підкинупи - перевірити працездатність/сумісність.

Пашко23

Учасник Platinum
364 223
Ми так і робимо, їде кур'єр Техно, чекає 10хв, а ми підкинули деталі, і якщо щось не так, то поїхали деталі назад. До речі настільки вже відпрацювали, що і немає часу з іншими фірмами спілкуватись
А із all spares перестали працювати, бо їм наші конкуренти сказали, що ми найгірші в місті, потім була ситуація, коли прислали з пошкодженим шлейфом амолед дисплей samsung note 3,то вже років 4 назад. Не захотіли обміняти та повісили на нас. В результаті ми їх залишили без обороту в 5к$ на місяць.
Дзвонили із питаннями а чого ми не замовляємо. Останнє замовлення, то був донгл Sigma, моя мрія. All spares для мене мертвий після цього. В них я перспективи не бачу, хоч і працювали понад 5 років.
Ps: свій перший прогер octopus box брав у них)))

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock