• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

СПЕКА!

elek

Інженер
334 145
Усім мвйстрам привіт! Натягнула жара...... Як вам всім робиться біднягам? "чердак" підтаплює"?
Взяв сьогодні пива, не витримав.......Знаю від спеки не спасе, зато може "черадк" трохи развіє! :)

Porter

Інженер-супервайзер
1,213 1,658
Від спеки допомагає кондиціонер (для орендованих приміщень є переносні моноблоки).
А голову провітрювати треба так:
Заодно в кінці зацініть яка тьолка мене відшила. :)

elek

Інженер
334 145
А голову провітрювати треба та
Porter! Оф....еть.........
Клас!.... Майже у молоду, ні ...., більш у юності , примірно так і відихав...
АААААААААААА В кінці видео "БОМБА"!
.... Молодчинка .... Заздрю Pать Porter! !!!? Закінчеться ця воюка, буду їздить віддихать по Україні,
Сама ГАРНА страна, для відпочінку, і люди в нас гарні!
Допис оновлено:

Від спеки допомагає кондиціонер
Від спеки-так, від голови , ........ всеж думаю трохи тоеба і послабитись чим другим..... Но це не для молоді сказано!, молодь нехай с .... молодью
Допис оновлено:

Дякую, Porter, Всеж це найкращий відпочінок в нашей старані!!!!

Останнє редагування модератором:

Савош Сервіс

Активний учасник
169 190
Усім мвйстрам привіт! Натягнула жара...... Як вам всім робиться біднягам? "чердак" підтаплює"?
Взяв сьогодні пива, не витримав.......Знаю від спеки не спасе, зато може "черадк" трохи развіє! :)
МОбільний кондиціонер вирішую цю проблему, тільки якщо брати то краще 12-ку але мінімум 9. бо 7-ка рятує лише коли дує на тебе але довго дутиме то продує

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock