Якщо це затвердження, то я рад за вас, але не розумію, чому ви досі ще не сказали.
А якщо ж це запитання (тоді чому нема відповідного знаку?) і воно адресовано мені, то відповім:
Щоб відповісти вам по справі, треба розуміти суть справи, а з вашого повідомлення суть незрозуміла.
Нам що тут, треба вгадувати, чого ви від нас хочете, лише по вказаним симптомам? Якщо так, то в мене є такі припущення:
а) Від нас вам нічого не треба. Ви - спостерігач і робите собі нотатки, але чомусь вибрали для цього публічний форум;
бе) Ви шукаєте когось, хто може відремонтувати вам станцію, але соромитесь про це прямо написати бо знаєте, що всі майстри зараз завалені роботою, тому вирішили самостійно спробувати продіагностувати, сподіваючись, що так простіше буде знайти майстра.
ве) Ви - ремонтник-початківець, який думає, що діагностика - то фігня, а важливо лише знати типові дефекти, а від нас ви хочете отримати список типових дефектів вашої станції, але навіть не стали про це писати, бо... і тут є два варіанти:
1. не здатні сформулювати думку і викласти її письмово;
2. просто не поважаєте тих, від кого хочете допомоги.
PS: Вибачте, якщо образив - я цього не хотів.