• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Шукаю прошивку зовнішньої батареї EF4 PRO-EB для River PRO.

Serios

Майстер
257 368
Доброго всім, розшукую прошивку для зовнішньої (не додаткової), котра окремим сундуком. Встановлений процесор GD32F303CCT6 , розмір прошивки 256 КВ, плата BMS маркується MR401-UV-BMS-V1.0.3 , по суті як основна, розпаяний роз'єм для плати індикації. Рідна прошивка була залочена та пошкоджена, не відкривала АКБ, тільки миготіла діодом. Від версії 128 не працює ніяк, прошивка від основної батареї відкриває вихід, але немає комунікації зі станцією, навіть не мигає значок додаткової АКБ. Дякую.

alexffake

Новий учасник
49 68
зайшла рівер про та до неї зовнішня акб яка підлючаеться через кабель, оновлювали прошивку а акб зовнішня в 0 розряжена була скоріш, і оновлення не пройшло, це таку версію каже кліент, проц в мене GD32C103CBT6, не залочений , прочитався але назад вже не захотів записуватись. Фото проца прикладаю та прикладаю свою зчитану прошивку на 256КВ та ту що знайшов на форумі вона 128КВ. зашив та що на 128 та акб зовнішня ввімкнулась. станція побачила цю акб , через додаток попросила оновлення , наразі буду тестувати

Вкладення

• bms_dopbattery.bin
    128 Кб · Перегляди: 0
  • MR401_UV_BMS_V1_0_3_smart extra battery.bin
    256 Кб · Перегляди: 2
  • изображение_viber_2026-04-23_16-56-27-130.jpg
    изображение_viber_2026-04-23_16-56-27-130.jpg
    628.1 Кб · Перегляди: 8
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock