Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
757 палять проци морди, якщо не правильна послідовність під'єднання шлейфів.Ну в цілому весь запит вказаний в назві. Стоять 3 Анкери з мертвими процами по морді. Буду дуже вдячний
мені ще у 23-му довелося з цим стикнутися - і було дуже прикро коли відремонтував, зібрав, а вона не працює..... це була друга станція у мене в ремонті.757 палять проци морди, якщо не правильна послідовність під'єднання шлейфів.
Розкажіть детальніше, будь ласка. Яка правильна?757 палять проци морди, якщо не правильна послідовність під'єднання шлейфів.
Все що бачите, в кінці 2 силових на інвертор та мппт, і в самому кінці комутація бмс - дисплейна платаРозкажіть детальніше, будь ласка. Яка правильна?
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.