Привіт, колеги! Роблю ремонт спортивної камери VEO 3 5G. Зі слів клієнтів — розрядилась і перестала реагувати на зарядку (споживання 0 мА).
При розбиранні знайшов сліди вологи біля контролера заряду BQ25713. Все промив, але виявив неприємність: під платою відгнили дві доріжки, що йдуть до виводів 19 (SRP) та 20 (SRN), які підключені до токового шунта.
Згідно з типовою схемою з даташиту, туди ставляться два захисні резистори, з'єднані послідовно з кожною лінією шунта (плюс фільтруючий конденсатор на масу).
Буду вдячний за допомогу або пораду!
При розбиранні знайшов сліди вологи біля контролера заряду BQ25713. Все промив, але виявив неприємність: під платою відгнили дві доріжки, що йдуть до виводів 19 (SRP) та 20 (SRN), які підключені до токового шунта.
Згідно з типовою схемою з даташиту, туди ставляться два захисні резистори, з'єднані послідовно з кожною лінією шунта (плюс фільтруючий конденсатор на масу).
- Але в моєму випадку стоїть один резистор 10Ом, а другий — 220Ом (і до нього підключений конденсатор).
- Не можу зрозуміти, чи це заводський номінал (або специфіка схемотехніки), чи резистор на 220Ом «поплив» і змінив опір через корозію.
Буду вдячний за допомогу або пораду!