• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Шукаю дамп(скрін налаштувань) EG8025 від AlzaPower PS400

Tereha

Активний учасник
112 152
Шукаю дамп(скрін з налаштувань) EG8025 від AlzaPower PS400
Може у кого зараз є в ремонті і є можливість зробити скріни штатних налаштувань

Буду дуже вдячний.

Вкладення

• EG8025.jpg
    EG8025.jpg
    1.9 Mб · Перегляди: 24

teskazp

Активний учасник
147 153
Шо у вас у всех нездоровая тяга лезть в прошивки. Зачем?

Tereha

Активний учасник
112 152
Доброго дня
Дякую вам за активну підтримку на форумі і за межами форуму
Ваш досвід допомагає іншим, і це є добре.
Ви завжди пишите що треба вчитись, читатати даташити і намагатись зрозуміти принцип роботи схеми.
Тут я з вами на 100 % згоден
Та коли майстер хоче порівняти прошивки і зрозуміти відмінність прошивок та в чому полягає та відмінність,
і які наслідки роботи при редагуванні прошивок , так то вже не наука а (тяга лезть в прошивки) ?

teskazp

Активний учасник
147 153
Главное что бы потом не появлялось тем, скиньте родной конфиг а то так настроил шо заблудился.
А так шо - я тока за, чем больше экспериментов, тем больше продаж.

Jael.Dace

Інженер
417 616
Ну справді, навіщо? Це ж майже як нездорова манія лізти з паяльником в електронні прилади - лікувати таких треба! Працює техніка - нехай працює, не заважай їй. Згоріла - викинь на смітник і купи нову, як роблять всі порядні члени суспільства.
чем больше экспериментов, тем больше продаж.
Ефект тимчасовий - збільшення продаж тільки спочатку, поки не розібрались, а потім буде спад, бо навчаться правильно експериментувати і доведеться вам торгувати чимось іншим, після чого настане короткий період дефіциту - можна буде швидко продати те, що залишилось на складі (при чому за подвійну або потрійну ціну), і далі буде довготривалий період стабільного низького попиту, з поступовим остаточним спадом через "моральне застарівання" товару.

ЗІ: Вибачте за офтоп, просто настрій хороший)

teskazp

Активний учасник
147 153
Ну справді, навіщо? Це ж майже як нездорова манія лізти з паяльником в електронні прилади - лікувати таких треба! Працює техніка - нехай працює, не заважай їй. Згоріла - викинь на смітник і купи нову, як роблять всі порядні члени суспільства.
А шо вы подразумеваете под словом ремонта, давайте определимся сперва. Так как то что часто происходит и выражается как вы написали в тыканье паяльником, ремонтом назвать сложно. Так же как и тыканье в настройках прошивки без понимания.
И наверное поэтому большая часть сервисов да и мастеров не берут такие станции в ремонт. Ну не ремонтопригодны.
Ефект тимчасовий - збільшення продаж тільки спочатку, поки не розібрались, а потім буде спад, бо навчаться правильно експериментувати і доведеться вам торгувати чимось іншим, після чого настане короткий період дефіциту - можна буде швидко продати те, що залишилось на складі (при чому за подвійну або потрійну ціну), і далі буде довготривалий період стабільного низького попиту, з поступовим остаточним спадом через "моральне застарівання" товару.
Я как то не парюсь такими сложными просчетами, я могу с паяльником немного потыкать когда станет скучно, а продавать начал так как возил себе плюс с запасиком в свое время.
И зная статистику по таким ремонтам и таким экспериментаторам за 2 года - я вам уверенно скажу не останусь.
Зы -философия то наше все ....

Jael.Dace

Інженер
417 616
А шо вы подразумеваете под словом ремонта
Ну як це, що? Процес, після якого можна буде з чистим сумлінням продати прилад якомусь невдасі з формулюванням "під ремонт" віднести прилад на смітник)))

Tereha

Активний учасник
112 152
Підсумую )
Всім велике Дякую за участь у темі!
Попередня тема с EG8025 створена мною пішла майже в архів.
А багато інших тем створених мною, тем мали багато різних коментарів
Але завдяки цим коментарям до тем залучилось багато майстрів і навіть нових майстрів які приєднались до нашого форуму.
Потім вже і вони почали створювати нові теми , в яких зявилось дуже багато корисної та повчальної інформації
Тому любий коментар я розцінюю не як критику , а як додаткову корисну інформацію яка буде корисна для всіх майстрів,
як для фахівців так і для початківців
Ще раз всім Подяка!

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock