• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Samsung s23 ultra встановили графічний ключ та забули. Потрібні дані

Rostyk.07

Активний учасник
142 66
Христос Народився.
Чи можливо якось розблокувати? Яку комбінацію встановили не знають.
На офіційному сервісі пропонують його відформатувати з втратою даних. (а важливо фото ітд)
Чи існує якісь спосіб зняти графічний ключ?

uploads

Інженер
429 187
там давно усе зашифроване і думаю ще не скоро буде кимось робитися

Rostyk.07

Активний учасник
142 66
Окі. Дякую за відповіді.
А з втратою даних можна зробити?

uploads

Інженер
429 187
так
головне щоб не вилізло мдм блокування
щоб визначити чи є мдм потрібно зайти у режим прошивки(довнлоад режим) і там глянути статус KG

Останнє редагування:

Rostyk.07

Активний учасник
142 66
так головне щоб не вилізло мдм блокування щоб визначити чи є мдм потрібно зайти у режим прошивки(довнлоад режим) і там глянути статус KG
Дякую за пояснення. Гляну
А зможу це зробити легко без спеціальних знань?

Rostyk.07

Активний учасник
142 66
Клієнт поки вагається чи хоче без даних. (йому потрібні фото ітд)
Бігає по сервісах в пошуках хто б зробив.

Пашко23

Учасник Platinum
364 223
поки не з`явиться підтримка snap8gen2 в прогах по форензиці, то надіятись немає сенсу. На це може піти до 5 років.
Допис оновлено:

Добре що тип ключа графічний. Там 800к значень, реально визначити

Дмитро Гетьман

Новий учасник
1 0
Христос Народився.
Чи можливо якось розблокувати? Яку комбінацію встановили не знають.
На офіційному сервісі пропонують його відформатувати з втратою даних. (а важливо фото ітд)
Чи існує якісь спосіб зняти графічний ключ?
ви знайшли вирішення питання?

Rekbr

Майстер
285 331
служба божа робить
Був свідком, як працює ізраільського виробництва апарат, що считує дані з телефону, навіть якщо стоїть пароль або графічний ключ. Я апаратно його ремонтував
(коннектор міжплатного шлейфа міняв на самсунг і підкидував дисплей, бо зловмисник переломав його майже навпіл)
То хлопці знайомі в Одесі казали, що на 4 роки запізнюється апаратна частина. Тобто якщо телефону рік, або три- не можуть нічого считати.
А та штука 90к євро коштує. От їі ще і не завчасно оновлюють, бо волокіта бюрократична

Rekbr

Майстер
285 331
То воно є у тих, хто його має) Я про простих смертних не мав на увазі;)

Як планшет, тільки товстий. І папка з купою кабелів перехідників, ще починаючи з мотороли квадратних і соні еріксонів, самсунгів широких

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock