Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
пробував робити так, але щось не пішло(Дякую, Портер, передивився всі Ваші відео з тою бідою. І з радіаторами також. І з транзисторами в 5 разів дорожче.
Маю ідею окремо зібрати ті транзистори на платі, а комунікації на дроти. Плату ліпити десь на радіатор з кулером. Дросель вкраду з прикурювача як Ви) Даташит на PL5500 вивчив( також дохла і резистори по 2,2 в обв'язці) . Зараз цікавить що в мене не вистачає і номінали. В слоях є перехід на шунт. По керуванню випаленого транзистора також бачу де
подібна станція з дуже гарячим dc-dc зарядним перетворювачем... алю накладка на смд транзистори(звісно змащене термопастою) значно знижує робочу температуру.Шайтан арба! Але що воно таке? на S700 не схоже.
Будуть! Станьте осликом на гейти, а тоді згадайте мою рекомендацію вище.будуть зауваження в реалізації
Мені втретє спитати чи дивилися осликом на затвори і чи уважно перевіряли обв'язку датащі/факт?Чи може бути, що мені такі PL 5500 попалися? Дві перші взагалі згоріли при першому включенні.
Ту в мене прогалини в знаннях. Була б робоча станція, з якої можна було зняти правильні осцилограми, що би дивився.А затягує фронти при розрядці затвора? Гейтові резистори?
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.