• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Рішення Розблокування мережі Realme 10 (RMX3630)

Jerry

Administrator
854 2,415

Рішення по розблокуванню мережі для смартфона Realme 10 (RMX3630).​

Ділюся з вами безкоштовним рішенням для розблокування мережі смартфона Realme 10 (RMX3630).
Файл з архіву потрібно прошити в відповідний розділ або замінити в прошивці з редагуванням scatter файлу.

oplusreserve1.img

Вкладення

• RMX3630 Unlock Sim.7z
    14.5 Кб · Перегляди: 37

Nikolas

Новий учасник
1 0

Ділюся з вами безкоштовним рішенням для розблокування мережі смартфона Realme 10 (RMX3630).
Файл з архіву потрібно прошити в відповідний розділ або замінити в прошивці з редагуванням scatter файлу.

oplusreserve1.img
А яким боксом його вшити, CM2, Pandora?

Nicke17

Новий учасник
2 0
На unlocktool є можливість зашити цей файл? Бо чомусь в мене boot device пише що не підритмує цей процесор.

xss

Новий учасник
1 2

oplusreserve1.img
А можна більш детально, я трохи чайник🫖

Пашко23

Учасник Platinum
364 223
Можна і віддалено зробити для хорошої людини яка донатить)

uploads

Інженер
429 187
головне не зловити тел без мережі , дивітьсяуважно н аверсію яка у телефоні

uploads

Інженер
429 187
ні не того роділу нажаль після обнови було 3 з відвалом мережі повністю

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock