• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання RIVER PRO MAX. Плавющая зарядка.

elek

Майстер
291 117
Всем привет.
Станция с дополнительной батареей. Поступила с неиправностью- включается- и сразу OFF выключается.
Отсоеденил доп. батарею, станция стартанула, работает, только зарядка, какт-то не понятно скачет - начинается постепенно подниматься до 270W- и через несколько секунд падает резко до 30-40W-и опять постепеено нарастает до 270W..... и так по кругу.... обновление не помогло.

С дополнительной батареей -не стартует.... мигает быстро диод и гаснет через несколько секунд, при этом напряжение не поднимается на выходе BMS.
Обнаружил, что на 3- я ячейка почти в нуле была 0,26v.... поднял ее, все равно не стартует.
Ну по доп. батареи буду разбираться... а вот по плавающей зарядке - попадалось такое?
Допис оновлено:

Кстати.... зарядилась до 88% и остановилась.... от внешней зарядки - тоже молчит.... шо за глюки?

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
А чому би не проміряти основну по комірках? Відбалансувати, поміряти що відбувається з напругою на підозрілих комірках, коли просідає потужність зарядки?

Rekbr

Майстер
285 331
Що це за станція? Дайте фото наклейки, будьласка

elek

Майстер
291 117
А чому би не проміряти основну по комірках? Відбалансувати, поміряти що відбувається з напругою на підозрілих комірках, коли просідає потужність зарядки?
Тікішо провірив... усе гуд.... 3,67-3,68 воль на всіх
Допис оновлено:

Это не глюки. Это старая станция на литий ионе, и это типичное поведение для такой станции с дохлой батареей. Батарея у вас умерла
Одразу дві?.
Яж пояснив, що дополнітельну відкалібрував 1 комірку... вона не стартує...
Основна в нормі..... но є одне но.... посадив до 0% зарядку перестала брати.... хоча на усіх комірка по 3,67 в?.... при таких раскладах станція довжна не 0 % показувати а 30-40 % заряду.... Я станціями вже 2- роки займаюсь... а інверторами тем більш.... Звісно я зразу уделяю внімання на батарєї...
Допис оновлено:

Відєднав основну батарею нажав на BMS RESSETзібрав пішла зарядка....
Допис оновлено:

Буду пробувать садити і провіряти під нагрузкой

Останнє редагування:

Rekbr

Майстер
285 331
Так це не заряжена батарея 3,67 на комірку.А у Вас 88%. Вангую, що і прошивка там обновилась.
Що на доп. Батареї на комірках?
І дайте фото наклейки назви станції

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock