• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання RIVER 2 MAX прі разрядженя до 0%, уключається і показує 100%

elek

Майстер
291 117
Усе робе адекватно. Тіки - заряджає до 100 % нормально. Потім разряд до 0%, вирубається, уключаю кнопкою- пише 100%...
Проша U26 з ціеї теми https://gsm.in.ua/threads/proshivki-u26-na-ecoflow-river-2-max.1813/#post-8391
не допомогла... разрядив до 0%, вимикнулась - увімкнулась і опять покакзала 100%, хоча разряжена...
У когось було таке "Чудо"?

elek

Майстер
291 117
Так.... Я і обновляв, і прошив вже новою U26, силку више вказував...

elek

Майстер
291 117
Да там показникі однакові.... погрешность між батареями 0,1 v

Vk25

Новий учасник
9 4
Пачками їх носять, на екрані 98%, а одна комірка 2.4-2.5 вольт. Прошки та макси рівер2.
Ну тут автор напевно додумався порівняти або перевірити що рівні. і так все одно не буває так щоб з 0 раптом 100. якщо вирубило наприклад на 40% по причині 1 секції то і після вимикання вмикання буде 40 не 100
Допис оновлено:

і ще цікаво аби автор розказав про цикл заряду розряду щоб відкинути думки про секції. скільки стоїть по номіналу акб на розряді і скільки на заряді хочаб приблизно не відбувається чи це все за 5 хвилин

Останнє редагування:

Serios

Майстер
257 368
Гаразд, розрядилась в 0, вимкнули , вмикаєте, там 100. Ставите заряджатися, вона ж не стане заряджатися? Вважає що 100. Або переходить через 0-5-50-100? А якщо їй через додаток виставити нижній діапазон 5%, таким чином до 0 не спуститься і буде працювати більш-менш.

Vk25

Новий учасник
9 4
Гаразд, розрядилась в 0, вимкнули , вмикаєте, там 100. Ставите заряджатися, вона ж не стане заряджатися? Вважає що 100. Або переходить через 0-5-50-100? А якщо їй через додаток виставити нижній діапазон 5%, таким чином до 0 не спуститься і буде працювати більш-менш.
може я щось не розумію але якийсь бред. яке більш меньш станція не працює нормально не баче заряд вірний після повного розряду каже що вона 100. може для себе якось піде а як кліенту таке видавать і бажано грощі взять такі казки розповідать. там точно або програмно або спілкування пошкоджене

Serios

Майстер
257 368
Нема там спілкування, обговорювалось багато разів, бмс проста, станцію ви не знаєте зовсім .

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
к все одно не буває так щоб з 0 раптом 100
може я щось не розумію але якийсь бред
Ви багато чого не розумієте... Це типова проблема, Коли станція вимикається на 100% індикації і не стає на зарядку. Найчастіше після довгого простою чи довготривалої роботи байпасом.
Думаючи про 100% на порожній АКБ станція не стає на зарядку. От прям вчора таку робив. і до сраки перекоси, бо після повної зарядки перекос максимум в одну сотку.

Vk25

Новий учасник
9 4
Ви багато чого не розумієте... Це типова проблема, Коли станція вимикається на 100% індикації і не стає на зарядку. Найчастіше після довгого простою чи довготривалої роботи байпасом.
Думаючи про 100% на порожній АКБ станція не стає на зарядку. От прям вчора таку робив. і до сраки перекоси, бо після повної зарядки перекос максимум в одну сотку.
Я прекрасно це знаю але яж розумію що у автора це після всіх пророблених робіт типа балансування прогонки коли все рівно і добре

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
А я навчений не вірити писаному авторами. "В кніґах мноґо но дурноґо".

elek

Майстер
291 117
У тому то і всі не понятки....
Роз`ясняю...
Станція повністью заряджена 100%
Ставлю на розряд , нагрузка 400 вт. Відсотки поступово ровномірно спадають, за деякий час до 0%.
Станція звісно відрубаєтсься, Уключаю на табло 100%.
Уключаю нагрузку, звісно - відрубається - разряжена. Оп`ять такіж уключаю - 100%.
Ставлю на зарядку - (на табло 100%) - станція заряджається як потрібно (заряд 600 вт), при цьему відсоткі на місьці - 100%.
Зарядилась, відключілась.
Ставлю на розряд - і оп`ять цікл по кругу - Відсотки поступово ровномірно спадають, за деякий час до 0%....... і т.д.
Допис оновлено:

Спробую на 5% виставити.... Но тут хотілось би причіну виясняти?
Допис оновлено:

А я навчений не вірити писаному авторами. "В кніґах мноґо но дурноґо".
Згоден..... Сам такий.... :)
Допис оновлено:

Ні всеж буду копати.......
Для мене як не знайти причіну, це крах моїй внутрішньой репутації....

Останнє редагування:

Serios

Майстер
257 368
Мені цікаві напруги комірок, коли вона розрядилась в 0, та пише 100%, от в саме той момент. А прошивку можете рідну вернути? Ємність АКБ можете приблизно порахувати= потужність на час заряду, чи є там близьке до 512? на заряд встановіть менше ніж 600, ватт 300, хай повільніше буде.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock