Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
чисто для эксперимента перекинул контроллер с ривер про на ривер плюс и мощность зарядки увеличилась и выходная тоже. возможно и напряжения так задаются. хотя возможно и трансы разные.Ви маєте на увазі транс що підвищує напругу з напруги батареї? Так. Було б цікаво потримати 110в версію в руках ))) Гадаю простою перепрошивкою там 220в не отримати.
кстати для справки морда от ривер плюс легко перешивается в про и работаетчисто для эксперимента перекинул контроллер с ривер про на ривер плюс и мощность зарядки увеличилась и выходная тоже. возможно и напряжения так задаются. хотя возможно и трансы разные.
q23 smd code: G1Доброго дня! Підкажіть яке маркування Q23 на платі mr401-uv-bms-v1.0.3
Я думаю там транс повышающий именно на 110в и дело именно в нём, ну и резисторный fb делитель подогнан под 110Добрий день,купив Delta max 2000 американця 110в,перепрошив мікроконтролер інвертора,припустив що з’явиться 220в,не допомогло,знімлю плату синуса і порівняю її з інвертора 220в
вже десь було порівняння екофлошок US vs EU. Там багато відмінностей в залізі - транс, дросель, тощо.Я думаю там транс повышающий именно на 110в и дело именно в нём, ну и резисторный fb делитель подогнан под 110
Ну остальное это уже мелочь,а вот трансвже десь було порівняння екофлошок US vs EU. Там багато відмінностей в залізі - транс, дросель, тощо.
долго мучался с прошивкой и выбором микросхемы, пробывал микросхему GD32E103_CBT6 на 128кб, не работала не стартовла, установил GD32F303_CCT6 на 256 кб, запустилась отлично, програму использовал STM32 ST-Link UtilityРезервна копія прошивки BMS плати EcoFlow River Pro
Прошивка платы БМС, зарядной станции River Pro/ В этой станции используется два типа контроллеров GD32E103_CBT6 и GD32F303_CCT6
Пока в наличие прошивка на контроллер GD32F303_CCT6, прилагаю её.[Прихований вміст]
Прошивка на контролер GD32F303_CCT6 для BMS ревізії MR401-UV-BMS-V1.0.3 робоча. Прошив новий контролер програмою ST-LINK Utility. Після прошивки станція захотіла оновити прошивку BMS через застосунок в смартфоні. Зі старим контролером раз в тиждень злітала прошивка. Помилку батареї висвічувало і блимав 0% заряд, після оновлення по WI-FI через деякий час все повторювалось. Щиро дякую за прошивку.Резервна копія прошивки BMS плати EcoFlow River Pro
Прошивка платы БМС, зарядной станции River Pro/ В этой станции используется два типа контроллеров GD32E103_CBT6 и GD32F303_CCT6
Пока в наличие прошивка на контроллер GD32F303_CCT6, прилагаю её.[Прихований вміст]
Доброго часу доби. Сьогодні прошив основну плату Ecoflow River Pro. Дамп 100% робочий. Моя падала в помилку 50 герц. Затер та перезалив цю, все працює 100%. Всім творчих успіхів. Автору Респект!Дамп прошивки мікроконтролера GD32F303RCT6 зарядної станції EcoFlow EcoFlow PRO (EF4 PRO) U8
ARM Cortex-M4, 120 МГц, 256 кБ Flash, 48 кБ SRAM, 51 I/O, корпус LQFP-64
MR400-CNTL-v1.0.3 (2020-11-04)
Ексклюзивно
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
santv18 Дякую, лайк. Усе спрацювало. Нова версія була 1.2.5.37 через додаток встала старіша 1.2.5.17У застосунку в налаштуваннях знаходите - "довідка та відгуки" і потім натискаєте "звернутись у службу підтримки".
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.