тільки не 5В, а 3.3Вна фото знизу вверх +5V,SWDIO,SWCLK,GND програма може бути ST-LINK Utility
Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
тільки не 5В, а 3.3Вна фото знизу вверх +5V,SWDIO,SWCLK,GND програма може бути ST-LINK Utility
вірно поправилитільки не 5В, а 3.3В
добрий день чим ви прочитали прошивку?Продублюю ще тут. Прошивка морди дельта макс2000 на контролері N32L436RBL7. Серійний номер 1F000, в дампі три останні символи занулив.
Я так розумію питання стоїть чим я зчитав прошивку. В сусідній темі відписавl
добрий день чи ви прочитали прошивку?
Доброго дня. Маю схожу проблему з BMSДоброго дня.Потрфбен дамп бмс delta max 1600 на процесорі gd32c103rbt6,можливо у когось є.спробував ставити на gd32f305 працює але не засинає,тай взагалі дивна робота.дякую
Відправили хлопцям в Київ, все починили за 8к.Доброго дня. Маю схожу проблему з BMS
(не засинає не вимикається ніяк)
Ви знайшли коректну прошивку?
З робочої станції дисплейного модуля ( програматором J-Link )що робити якщо на морді встановлений інший процессор?
N32L436RBL7 Nations Electronic Components
Добрій день.Подскажите пожалуйста в какой строке в прошивке прописан серийный ?Продублюю ще тут. Прошивка морди дельта макс2000 на контролері N32L436RBL7. Серійний номер 1F000, в дампі три останні символи занулив.
0001F000 - 0001F010 навпроти текст DA0000000000000Добрій день.Подскажите пожалуйста в какой строке в прошивке прописан серийный ?
к сожалению не нашел соседней темы..Я так розумію питання стоїть чим я зчитав прошивку. В сусідній темі відписав
Видимо она у вас залочена. Если залочена, то никак не прочитатьк сожалению не нашел соседней темы..
морда MR300-PD-V3.0.1
N32L436RB
j-link коннекчусь, таргет есть, но прочитать не получается
подскажить плз как правильно прочитать дамп
Спасибо!
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.