• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Бекап Резервна копія прошивки зарядної станції EcoFlow DELTA EF3PRO 1300

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Тобто і ця також не працює?
Допис оновлено:

а яка у вас проблема,прошивка не заливається чи не працює?
Не працює. Як і в мене минула прошивка з цього форуму не працювала. Вашу не перевіряв

Останнє редагування:

Roman_23

Учасник
66 188
всім привіт,дойшли руки розібратися з прошивками плати БМС які викладені тут на форумі,писали люди,що вони не робочі,я зясував що ті прошивки підходять тільки під контролер GD32E103CBT6 і з ним ті 2 прошивки працюють,якщо залити ці прошивки в контролер GD32F103CBT6 БМС буде труп і нічого працювати не буде.

Вкладення

• GD32E103CBT6__BMS.bin
    128 Кб · Перегляди: 18
  • Delta_GD32E103CBT6_BMS_2.bin
    128 Кб · Перегляди: 17

akoste13

Учасник Platinum
309 454
всім привіт,дойшли руки розібратися з прошивками плати БМС які викладені тут на форумі,писали люди,що вони не робочі,я зясував що ті прошивки підходять тільки під контролер GD32E103CBT6 і з ним ті 2 прошивки працюють,якщо залити ці прошивки в контролер GD32F103CBT6 БМС буде труп і нічого працювати не буде.
на е103ЦБ завелась працює.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock