• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Бекап Резервна копія прошивки зарядної станції BLUETTI AC200MAX

Ismar98

Новий учасник
2 0
Чи є спосіб це виправити, моя станція зараз не працює, чи можна щось зробити через SD-карту або через stlink v2, чи є хороший файл, будь ласка, допоможіть, підтримка Bluetti не дає відповіді, я використовую перекладач

Jerry

Administrator
854 2,415

Резервна копія SPI Flash дисплея зарядної станції BLUETTI AC200MAX​

Bluetti ac20max lcd

Парт-номер дисплея: LN48272T043ID3599
Парт-номер сенсорної панелі: YF04301-FPC V1 2209

Щоб побачити цей прихований вміст, кількість ваших дописів має становити 25 або Придбати доступ

Останнє редагування:

SDGen

Учасник Platinum
16 16
Вітаю.
Як раз зайшов BLUETTI AC200MAX з такою саме проблемою. З дісплея не можливо ввімкнути виходи AC та DC. З додатку все чудово вмикається і працює.
Зрадів, що для DSP є оновлення , але воно не вирішило цієї проблеми.
Написав листа у підтримку- тиждень відписували всяки дурниці, потім сказали що в додатку прийде персональний апдейт. Чекав ще 5 днів - ні хрена не прислали, а кінці написали що не можуть оновити прошивку дістанційно і для подальшого вирішення проблеми потрібен Инвойс (накладна) обов'язково з адресою та телефоном продавця.
Клієнт накладної чи чека немає. Бо станцію привезли із-за кордону ще на початку блекаутів...

З цього посту я зрозумів що прошивка SPI Flash не вирішує данної проблеми.
Чи є в когось позитивний досвід по цій проблемі?
Чи тільки заміна модуля дисплея?

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Нам прийшлося дисплей міняти в аналогічній ситуації, вірніше його модуль .

Roma_Om

Новий учасник
1 0
Бажаю здоров'я! маю ту ж проблему, коли AC/DC та інше вмикаються тільки через блютуз.
Чи вдалося комусь вирішити проблему з роботою дисплея прошивкою? (Служба підтримки шле відписки, ті дотошні німці хочуть чуть не свідоцтво про народження станції, а той єті - син підрозділу ))).
Чи підкажіть, де можна знайти такий модуль. Буду щиро вдячний.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock