• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Бекап Резервна копія прошивки зарядної станції BLUETTI AC200MAX

Starch

Новий учасник
18 0
Доброго! В мене BLUETTI AC200MAX із такою проблемою: дисплей вмикається, але нічого не працює (ні AC виходи ні DC ні блютуз щоб прошити). Натискаєш ввімкнути і результату 0.

Прочитавши вище зазначене я так розумію потрібна прошивка цього програмуємого дисплею від виробника і программатор DWIN PGT05 JTAG 7 Pin Burner
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
щоб цю прошивку туди загнати.

Може є в когось прошивка дисплею? Бо мені в тех підтримці нічого не відповідають.

Starch

Новий учасник
18 0
Може тоді у когось є модуль дисплея робочий б/у на продаж?

Tereha

Активний учасник
112 152
Всім Доброго!
Може хто з майстрів підкаже в якому напрямку йти )
Плата БМС уходить в захист,
після того як натиснув кнопку (вкл) на виході з бмс зявляться живлення на декілька секунд і подім зникає.
Якщо подаю мінус з акб на пряму то станція стартує, тобто БМС не працює
Візуально пошкоджень на БМС не має кз не має.
Може прошивка ? Дякую за поради )
Збірка 16 S залишок заряду 53 вольта

Останнє редагування:

santv18

Учасник Platinum
316 499
Мабуть якась комірка несправна, або сильний розбаланс. Перевіряйте всі комірки батареї.

Tereha

Активний учасник
112 152
Мабуть якась комірка несправна, або сильний розбаланс. Перевіряйте всі комірки батареї.
Всі комірки ідеально сбалансовані . Разом 53.02 вольт кожна по 3,315
Нажаль діло не тут (
Спочатку напруга була 51 вольт Я підзарядив до 53 з копійками, трохи був розбаланс на той момент
Простояв добу, і всі банки вирівнялись ідеально Тому думаю що балансири працююють.

santv18

Учасник Platinum
316 499
Я би повністю зарядив. Хоча б 3,7В на комірку. А сама станція не хоче заряджати?

santv18

Учасник Platinum
316 499
Не звернув увагу, що у BLUETTI AC200MAX акумулятор LiFePO₄. У них 3,6В максимальна напруга заряду.

Tereha

Активний учасник
112 152
Не звернув увагу, що у BLUETTI AC200MAX акумулятор LiFePO₄. У них 3,6В максимальна напруга заряду.
Виставив 58 вольт (5 ампер) на ЛБЖ, поки чекаю.
Піднялось до 53.5 і вже годину стоїть і напруга не піднімається

santv18

Учасник Platinum
316 499
Виставив 58 вольт
Забагато. Краще 56,8В поставте. 3,55В на комірку, акумуляторам буде краще.
Допис оновлено:

Піднялось до 53.5 і вже годину стоїть і напруга не піднімається
то нормально для хімії залізофосфата, потім піднімиться напруга. Ближче до 3,5В швидше буде підніматись.

Останнє редагування:

Tereha

Активний учасник
112 152
Забагато. Краще 56,8В поставте. 3,55В на комірку, акумуляторам буде краще.
Допис оновлено:

то нормально для хімії залізофосфата, потім піднімиться напруга. Ближче до 3,5В швидше буде підніматись.
Нажаль результату ноль (
Можливо в BLUETTI якось по іншому реалізовано старт плати БМС, це перша моя BLUETTI
В інших станціях за звичай плата бмс стартує від кнопки пуску або на самій платі є кніпочка, затиснув трохи і зявляеться напруга на виході
Може тут комунікація іде через силову або основну плату, і я шукаю зовсім не там ( хз

santv18

Учасник Platinum
316 499
Вивчіть схемотехніку цієї BMS. На чому зібрана? Чому блокує вихід? Скиньте фото BMS в хорошій якості. Ви би краще свою тему створили.

Tereha

Активний учасник
112 152
Дякую за поміч та пораду
Так і зроблю, створю нову тему

Ismar98

Новий учасник
2 0
Привіт,
У мене проблема з Bluetooth-пристроєм Bluetti AC 200 Max. Bluetooth не працює, він не вмикається від змінного або постійного струму. Як мені прошити дисплей? Допомога та файл були б дуже корисні. Дякую.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock