• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Резервна копія прошивки bms ecoflow delta max 1600

seryjka

Учасник
65 76
Можливо в когось завалялась перевірена прошивка під 305? Тут вище скинули в темі, але вона 128кб, проц на 256. Маю сумніви, в когось вона завелась?
А з чого ви взяли що проц 256кб? В J-Flash проц GD32F305RB маркується як 128кб

P.S. Я ще чекаю на проц, тому поки не перевіряв.

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Розібрався це мене шось поплавило схоже, 128 вона, і на другій станції завелась для теста шив. Треба вихідний брати)

seryjka

Учасник
65 76
А підкажіть будь ласка, якою була причина заміни процесора? Тут же наче викладена прошивка на GD32C103RBT6
Бо маю проблему з прошивкою GD32C103RBT6, BMS не вимикається ніяк і не засинає

P.S. Яку ємність почала відображати станція з прошивкою від MAX2000?
Про всяк випадок відповім сам собі, можливо комусь допоможе
Причиною не вимикання BMS, (не тільки не знімалась напруга з силових контактів, а й не вимикався процесор та DC-DC) був один пробитий силовий мосфет. Чого пробило, не маю уяви, станція прийшла з паленими 5Вт резисторами на BMS та з пробитою низькою частиною в інверторі, а ще з перериванням прошивки, тому в повністю "мертвому" стані.
Поки знайшов винуватця, перевірив прошивку під GD32F105RBT6 звідси. Прошивка робоча, все ок.

• Лайк
Реакції: ONe

seryjka

Учасник
65 76
Доброго дня чим закінчилась Ваша історія
Я ж відписав вище...
Інвертор також підняв, працює на 100%
Залишився overload usb-c по одному з портів. Інший порт usb-c працює, як і всі usb-a
Тепер шукаю, по якому шляху проц морди виявляє цей overload

Zendilor

Учасник
63 50
Плата MR310-UV-BMS-V2.0.3
Дата 2021-11-26

P.S. А де ви взяли прошивку під GD32F305RBT6 для Delta Max 1600? Я таку не зустрічав
Допомогла прошивка?
Допис оновлено:

Це прошивка працююча? В мене є така плата BMS але вона не запускається.

Останнє редагування:

seryjka

Учасник
65 76
Допомогла прошивка?
Допис оновлено:

Це прошивка працююча? В мене є така плата BMS але вона не запускається.
Не довелось перевірити, поки прийшов проц GD32F305RBT6 то вже знайшов причину і полагодив.
А от прошивка під GD32C103RBT6 звідси абсолютно робоча.

Alligator

Новий учасник
1 2
Бажаю здор'я всім. Зашла на ремонт ECOFLOW DELTA max 1600 після невдалого оновлення через додаток, без ознак життя. Відновили прошивкою морди, після чого, оновили ПО через додаток. Додаю файл прошивки та адрес по якому редагувати серійний номер. Може комусь допоможе.

ECO

Вкладення

• DeltaMaxV2(GD32F105RB).bin
    128 Кб · Перегляди: 38

dmMaster

Учасник
67 150
В прошивке по адресу 5B30 в ascll видно под какой проц,если неспешно пролистывать ,то можно во всех прошивках найти,например у mppt адрес 4800 и в место GD32С103RBT6 ставил GD32E103RBT6 всё отлично ,что до GD32F103RBT6,есть различие по ядру и скорости ,GD32С103RBT6 использует более производительное ядро ARM Cortex-M4F с поддержкой операций с плавающей запятой и работает на частоте до 120 МГц.

Amator_Nik

Новий учасник
2 0
Доброго вечера! есть такой вопрос: чтобы считать или прошить контроллер BMS надо ли плату BMS отпаивать от аккумулятора? никогда еще не ремонтировал экофло, тут взял и обновил по воздуху - теперь имею проблему: 10% заряда, хотя 49В и не хочет заряжаться, на генерацию 220В работает нормально.

santv18

Учасник Platinum
316 499
никогда еще не ремонтировал экофло, тут взял и обновил по воздуху
А Ви впевнені, що їй ремонт потрібен? Розрядіть акум. до відключення і ставте на зарядку. І поставте у застосунку обмеження заряду 100%.
Допис оновлено:

Звісно якщо бажаєте можете розібрати і випаяти BMS. Правда потім доведеться купу грошей майстру за ремонт заплатити. Але зате у майстрів буде робота)

Serios

Майстер
257 368
Або вимкніть станцію, затисніть надовго кнопку вмикання, потримайте секунд 20, спробуйте заряджати. Спробуйте через сонце, спробуйте кнопку ресет на платі бмс. Майстри зараз дуже зайняті :)

Amator_Nik

Новий учасник
2 0
Або вимкніть станцію, затисніть надовго кнопку вмикання, потримайте секунд 20, спробуйте заряджати. Спробуйте через сонце, спробуйте кнопку ресет на платі бмс. Майстри зараз дуже зайняті :)
это все сделано еще месяц назад. не было времени ей заниматься, вчера нашел на морде в обрыве два резистора по 100Ом, поэтому и не шел на зарядку ни через солнце, ни через вход220В. при этом значение остаточного заряда могло прыгать 11%, а через пару минут 0%. если делать сброс БМС могло показать 11%, могло 0%. очень странные девайсы...
Поставил на зарядку через солнце - пошла, через 220В тоже идет, часа за 3 вышла на 100%.
вот такие дела.
притащили еще один такой же экофло после перегруза, редкое говно за огромные деньги.

Останнє редагування:

santv18

Учасник Platinum
316 499
Ці резистори згоріли через неправильну послідомність відключення BMS коли розбиралася станція.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock