• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ремонт bluetti eb55 після ввімкнення дає 220 і через декілька секунд вибиває помилку short

tRx_12

Новий учасник
10 8
Всім привіт! Хлопці попросили подивитись зарядну станцію після зустрічки, проблема з платою інвертора були пробиті 20н60 замінив їх разом з драйверами, також два dp8974 замінив їх в парі з драйвером, також побачив прогорівший резистор 2.2 Ома біля цих транзисторів, замінив цей стандартний букет для цих станцій, підключив все пішло 220 і через декілька секунд видає помилку short і чутно тріск дроселя, як я розумію, то вихідного каскаду. Може в когось була така проблема?
P.S. станції це не мій профіль і поліз в них через те що навіть для військових черги по місяцю в сервісах, тому довелось взяти її, дякую за розуміння!
Допис оновлено:

Також знайшов стабілізатор 5в видавав завищене значення, замінив його, але не допомогло

Останнє редагування:

Serios

Майстер
257 368
Може і сам дросель несправний, були такі повідомлення на форумі. Контролер 8010 живий? Видає всі 4 сигнали на драйвери?

tRx_12

Новий учасник
10 8
Мені здається, що дросель, я його заміряв на тестері, щось 0.14 мГн не внушає довіри, як з'явиться трохи часу, займусь нею, драйвери сигнали видають, по живленню на них теж все добре. Дякую за допомогу!

Serios

Майстер
257 368

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock