• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ремонт All Power 1500 lite

Олександр Діденко

Новий учасник
2 0
IMG 4124Після експерименту з перемиканням мережі (встановив трипозиційний перемикач і хотів використати станцію як ДБЖ) щось пішло не так. Станція працювала в режимі інвертора, а коли зʼявилась мережа почала зарядку і зразу з неї пішов запах. Я швидко відімкнув мережу. Станція працює в режимі інвертора, але не заряджається. Розібрав, знайшов згорений резистор R137, візуально більш нічого горілого немає. Що порадите.

Останнє редагування:

Sergey_777-s

Новий учасник
18 6
Переглянути вкладення 5417Після експерименту з перемиканням мережі (встановив трипозиційний перемикач і хотів використати станцію як ДБЖ) щось пішло не так. Станція працювала в режимі інвертора, а коли зʼявилась мережа почала зарядку і зразу з неї пішов запах. Я швидко відімкнув мережу. Станція працює в режимі інвертора, але не заряджається. Розібрав, знайшов згорений резистор R137, візуально більш нічого горілого немає. Що порадите.
То що як вирішили?

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock