Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Хто? Котушка?а якщо вони підтягуючі
Без мікроскопу робив. Іноді тільки глазний імплантат (лінзу часового майстра) брав в начальника, але не для пайки, а після - для контроля якості виконаної роботи)) Зараз так не можу. Дріт брав не від динаміка, а від якогось реле (на роботі), або від котушкиХвилин 30, мікроскоп
Круто, що така оцінка праці не вбила бажання Вам тим займатись далі.погано платили. 50 грн за тиждень
Якщо апарат наш (прийнятий нашим сервісом), то брали 40 грн (це разом з деталями) за дрібне (заміна кнопок, джойстиків, динаміків, перекатка процесорів з відновленням п'ятаків та зняттям з компаунду, заміна дрібних мікросхем і тих самих "стеклях", якщо вартість деталей вкладається в 20грн), або 40 + вартість дисплея/шлейфа/ще_чогось_що_не_влазить_у_20грн. Але якщо від іншого майстра, з яким була домовленність, то брали 15-25грн іноді навіть за дуже складні ремонти. Тільки іноді бувало продовбавшись день з якоюсь топленою нокією N73, де згнило вже купа всього, начальник збирав іі та узгоджував з клієнтом ремонт від 120грн, але клієнт майже завжди відмовлявся і пристрій видавався без ремонту і без грошей.Якщо не помиляюсь у нас тоді це коштувало 60-80 грн в залежності від аппарата.
Вбила. Кинув роботу і думав, що кинув ремонти - почав вивчати мікроконтролери і хотів "розробляти розумні будинки", але якраз тієї осені на вулицях (моїй та двох сусідніх) було три аварії і як наслідок - перекос фаз. Кому ту всю спалену техніку потім несли?))) Правильно - мені))) А з розумними домами не склалося бо сміливості не вистачило (тормоз я по жЫзни).Круто, що така оцінка праці не вбила бажання Вам тим займатись далі.
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.