• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

R3500- автономно 220в на виході, нема

goric

Новий учасник
20 0
дісталося таке диво, не було зарядки Замінив три банки рідні АКБ пішли нижче 2в-, все пішло. Але ось, автономно 220в на виході, немає Потрібно подати на станцію через кабель 220в, з мережі, включити вихід, тоді 220в-є. Кабель виключаю з мережі 220В, станція 220В, автономно видає. Тільки вимикаєш, кнопкою, - всю станцію - на виході нуль, і п'ять по колу-кабель в розету мережу, і тд. Повинна вона автономно, видавати 220 ст. Кнопку виходу 220В, натискаю-значок на дисплеї загоряється, але виходу 220В немає. Як запустити 220в в автономі, без підключення в розетку через кабель зарядки 220в

Porter

Інженер-супервайзер
1,231 1,706
А що ви зроюбили для діагностики проблеми? Щось міряли на інверторі? До яких висновків прийшли?

goric

Новий учасник
20 0
я в цієї справі, початківець. Всього не знаю. Станція -не заряджалась, стояла на 1 відсотку, коло крутилося, а зарядка не йшла. На виході БМС, живлекння не було. Заміряв, по бакам(групи), знайшов просадку, замінив баки. Напруга на виході БМС-є. Зарядка пішла, до 100відсотків. Разрядив-до 5 відсотк., знову зарядив. Здавалось з зарядкою -розібрався. Але вискочила -нова проблема. Не можу зрозуміти, що не дає запуск, в автономі-220 в.
Поясніть-юзеру, на пальцях В якій бік рухатись. що міряти....
Поясніть-природу, цього явища, всі виходи працюють, а 220в блокує...

Останнє редагування:

goric

Новий учасник
20 0
до навчання , завжди відкрит. Де взяти таку інфу, може силку дасте. Щось мені підказує-проблема в АКБ, але при замірах разболансу великого не було,

Porter

Інженер-супервайзер
1,231 1,706
Тоді соображайте! Чи я вам АКБ вивчати казав? А далі пряму підказку ви ігноруєте...

goric

Новий учасник
20 0
Ви натякаєте , на те, що вихід 220в, працює, тільки в режимі UPS.....
фото з інструкції...

Вкладення

• IMG_20260327_082548.jpg
    IMG_20260327_082548.jpg
    53.7 Кб · Перегляди: 17
Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,231 1,706
Ні, я натякаю, що вам потрібно поставити перед собою плату інвертора і проаналізувати його роботу в умі, в режимі роботи від АКБ і зарядки. Зрозуміти призначення окремих вузлів і їх взаємозв'язок.

alien79

Новий учасник
21 2
та хоч в ютубі подивитись схожі проблеми, а краще майстру віддати на ремонт

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock