• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

R1500 номінали резисторів

djmixer

Новий учасник
46 10
Клієнт чи керівництво якесь? Я теж хочу нову плату на 2500. В вас є?
Клієнт - це фірма, яка торгує оптом цими станціями.

Замінити можна лише плату, яка не спалена з вини користувача і тільки ті, які ввезені цим постачальником. Стару плату потрібно відправляти в Китай.

Ваша станція я так розумію не гарантійна і вже розбиралася, тому гарантії нема.
Допис оновлено:

Перевірив вихід і до речі дуже цікава форма.

Низ синуса обрізаний

Я так розумію транзистори міняти?

Вкладення

• изображение_viber_2026-04-09_19-47-23-082.jpg
    изображение_viber_2026-04-09_19-47-23-082.jpg
    235.7 Кб · Перегляди: 9
Останнє редагування:

djmixer

Новий учасник
46 10
Ще найшов цікавий прикол. На нижній транзистор сигнал керування приходить чітко прямокутний, а на верхній зверху трохи обрізано. Шось тут не так.

Драйвер ще раз замінив і нічого не змінилося.

Вкладення

• 0_12-10-22-375.jpg
    0_12-10-22-375.jpg
    250 Кб · Перегляди: 7

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Оу, у вас появився час? :)
Драйвер ще раз замінив і нічого не змінилося.
А навіщо ви його ще раз міняли?
У вас були палені низькокомники на проц. Що вам заваджало зробити нормальну діагностику і уникнути витрат часу намарно? А...
Мені не потрібні закономірності , мені потрібно зробити станцію за недорого. Ремонтую лише таке, а якщо ремонт виходить дорожче пару тисяч,
Мені ці всі ваші люблю-не люблю - до лампочки. На вулиці капіталізм, треба платити податки , оренду і т.д., а у мене 3-є дітей.
Вам намагались підказати, задавали правильні питання, щоб підвести до напрямку пошуку. Але єдине на що ви спромоглася -
Подивився ваші повідомлення на форумі , вони такі однотипні.
Вони однотипні, бо принципи діагностики однотипні. Пробуєш неуку допомогти - потім ще винуватим будеш...

Прикро, коли в складну техніку лізуть без розуміння. Ще гірше, що такі "спеціалісти" вирішують гарантійний випадок чи ні...
Ремонт - це не просто заміна деталей, ремонт починається з діагностики, розуміння принципу роботи і пошуку закономірностей. В принципі, ви здобули корисний досвід. :)
І, якщо ви з тих, хто на помилка вчиться - то ще не все втрачено.

djmixer

Новий учасник
46 10
А навіщо ви його ще раз міняли?

Тільки такому великому гуру , як ви , не попадаються браковані драйвери із Китая. Нам нездарам таке трапляється. Я поміняв місцями із нижнім драйвером, щоб це визначити.
У вас були палені низькокомники на проц. Що вам заваджало зробити нормальну діагностику і уникнути витрат часу намарно? А...
Нічого крім драйвера спалено не було.
Такі станції мені вже попадалися. Попадалися із роздутим 500В кондесатором і згорівшим дравером, попадился із згорівшим 100Ом резистором і цим же дравером. І інші були варіанти.
Всі працювали після заміни дравера нормально. Без втрати часу його міняв і віддавав. Взагалі цей дравер на r1500 першим ділом перевіряю і міняю.

Це перша станція в якій не допомогло, інакше я б не писав на форум.

Прикро, коли в складну техніку лізуть без розуміння. Ще гірше, що такі "спеціалісти" вирішують гарантійний випадок чи ні...

Таким як ви не довіряють це вирішувати, бо клієнтам потрібені не ваші байки про релігію ремонта техніки і ваших послідовників, а швидкий результат.

Оу, у вас появився час? :)

Знаю, що у вас завжди є час знімати відосіки і обсирати клієнтів і інших майстрів.

Я то і не планував далі цю станцію ремонтувати, просто з поваги до порад "Великого майстра", вирішив перевірити сигнали, і звичайно просто витратив лишній час.

Треба було відразу послухати alexey244, якому вже таке попадалося і приговорити проц. Я ж для цього і писав на форум.

Але чомусь повівся на троля porter-а, ...... коротше сам винен. Знаю ж , що ваша мета не допомогти комусь, а просто поприкалуватися

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock