• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Q-Dion Expert King 5кВт. STM32F107, прошивка морди?

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Добра.
Гібридник Q-Dion Expert King 5кВт. з виносною панеллю керування. В мікро УСБ порт панелі керування умудрились підклучити СОМ порт компа. Морда спалена...
Підкидували іншу - інвертор вижив. Маркування плати керування 16-501025-03G процесор STM32F107VCT6 пробитий по живленню.
Стоїть питання прошивки. Знаю, що ті морди ремонтують, отже, прошивки мають бути.
Пригостіть, будь ласка прошивкою.
* чи знає хтось, чи не лочені морди? Тобто, чи є сенс шукати живу, щоб пробувати вичитати прошивку?
Дякую.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Розпаявся ST-Link-ом, розпіновку підглянув в даташиті. Успішно законектився.
Маю три варіанти прошивок:
dsp_LC1_73.00b, dsp_LF1_73.00b Як оригінал, так і патчені (виправляли якісь баги)
Та оригінальну прошивку від власника. Усі вони ідуть з комплектом софта для прошивки через СОМ порт.
При спробі відкрити любий з тих дампів у ST-Link - отримую помилку адресації памяті. Вочевить, або то не дамп, або в дампі дві прошивки морди і основного проца.
Оскільки чим шити по УСБ не маю. не знаю, буду паяти сом кабель і пробувати по СОМ порту...
Мабуть, то тре буде робити на інверторі а не з мордою на столі (мають бути як мінімум два окремих живлення на морду, мо і гальванічно розв'язані... )

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Продовжую продовжувати... Помилка, бо я пробую прошити прошивку основного проца в морду. Взяв/дали правильну прошивку. Прошилась без питань, верифікація в нормі, Нажаль, морда не подає ознак життя. Вторинні напруги піднімаються. За словами власника інвертор працює з іншою робочою мордою. Ба працює і без морди ;)
Прошивка перевірена, шилась раніше в робочий інвертор/морду по СОМ порту для оновлення (зі слів власника)
Можливо, прошивка н7е є повним дампом? Залишилось пробувати вичитати з робочої...

Залишу тут розпіновку для ST Link для STM32F107VCT6 в LQLP100 кузові:
VDD +3.3 - 100
GND - 99
RST - 90
SWCLK - 76
SWDIO - 72

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Пора ставити крапку в даній темі. Вичитав живу морду, прошив ремонтовану - ожила. Питання вирішене. Дякую усім, хто допомагав. :)
* Дамп з форуму для прошивки по СОМ порту має інший розмір і вміст на вигляд (хоч точно добрий). Вочевидь, він не придатний для прошивки програматором.
Додаю перевірений дамп під програматор.

Вкладення

• Q-Dion Expert King 5k Remote Panel_STM32F107VCT6_ dump(02.83)_OK.rar
    72.6 Кб · Перегляди: 3
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock