• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Бекап Прошивка для Ecoflow Delta Extra Smart Battery Pro (BMS)

Zendilor

Учасник
63 50
Привіт всім, було в мене в руках, вирішив глянути чи не залочена прошивка, виявилось що ні.
Номер на самій BMS:

MR500-UV-BMS-V1.0.3 2021-07-13

Вкладення

• SerialName.jpg
    SerialName.jpg
    970.5 Кб · Перегляди: 161
  • ViewTop.jpg
    ViewTop.jpg
    3.5 Mб · Перегляди: 163
  • EcoflowDeltaExtraSmartBatteryPro_BMS_MR500-UV-BMS-v1.0.3_2021-07-13.bin
    128 Кб · Перегляди: 40
  • 1732824377366.png
    1732824377366.png
    100.5 Кб · Перегляди: 157
Останнє редагування модератором:

Zendilor

Учасник
63 50
Привіт всім, було в мене в руках, вирішив глянути чи не залочена прошивка, виявилось що ні.
Номер на самій BMS:

MR500-UV-BMS-V1.0.3 2021-07-13
Оновлення!!!
Прошивка зверху не перевірена.
Ось провірена прошивка на 3-х пристроях.

Вкладення

• Ecoflow Delta Extra Smart Battery Pro (BMS).bin
    128 Кб · Перегляди: 42
Останнє редагування модератором:

SDGen

Учасник Platinum
16 16
Для статистики- нова батарея (5 циклів заряджання зі слів клієнтіа) і перестала конектитись зі станцією.
Вмикалась, показувала залишок заряду, але не бачилась ні в додатку, ні самою станцією .
Прошивка допомогла, дякую.

vagabond

Новий учасник
1 0
Доброго дня, вибачте за мову, використовуйте Google Translate з англійської на українську. У мене є пара основних питань. Я не бавився з процесорами Arm, тому не знаю, що робити. Для початку я хотів би створити резервну копію поточної мікропрограми. Ви видаляєте U8 і фіксуєте вміст за допомогою TL866 чи використовуєте заповнення заголовка в J1 і використовуєте Realview Ulink2? Який найкращий спосіб зробити дамп прошивки? Я розумію, що це основні запитання для більшості з вас, мені просто потрібна допомога, щоб зрозуміти. Я заздалегідь вдячний за вашу допомогу.

Zendilor

Учасник
63 50
Доброго дня, вибачте за мову, використовуйте Google Translate з англійської на українську. У мене є пара основних питань. Я не бавився з процесорами Arm, тому не знаю, що робити. Для початку я хотів би створити резервну копію поточної мікропрограми. Ви видаляєте U8 і фіксуєте вміст за допомогою TL866 чи використовуєте заповнення заголовка в J1 і використовуєте Realview Ulink2? Який найкращий спосіб зробити дамп прошивки? Я розумію, що це основні запитання для більшості з вас, мені просто потрібна допомога, щоб зрозуміти. Я заздалегідь вдячний за вашу допомогу.
Сфотографуй з чого ти хочеш зчитати прошивку.

Jerry

Administrator
854 2,415
EcoFlow Delta Pro
GD32F305RBT6

Вкладення

• mr500-vv-bms-v1.0.3.bin
    128 Кб · Перегляди: 13
Останнє редагування:

Олег208

Новий учасник
14 2
Демонтуйте BMS плату та перевірте на наявність КЗ
Нету кз
Допис оновлено:

Демонтуйте BMS плату та перевірте на наявність КЗ
Ну то есть зарядить я ее не могу но от нее зарядить что-то могу и вот да не могу понять что за прикол АКБ в норме все гуд

Останнє редагування:

Heorhii

Новий учасник
2 0
Бажаю всім міцного! Така ситуація. Допомогаю хлопцям із ЕкоФлоу Мах. Такаж саме модель як тут. Проблема із прошивкою БМС. Контролер заблаковано. Скачати не можу. Ревізія плати MR500-UV-BMS-V1.0.5, контролер GD32F305. Прошивку що викладали вище (для 32F305) пробував, станція не включилася але почала запускатися при підключенні зарядки. Показує заряд АКБ, 1000Ват зарядний струм, працює 2-3 секунди потім падає у помилку 077 та відключається. Як що хтось зможе допомогти із прошивкою БМС(MR500-UV-BMS-V1.0.5), буду дужк вдячний!

Zendilor

Учасник
63 50
Бажаю всім міцного! Така ситуація. Допомогаю хлопцям із ЕкоФлоу Мах. Такаж саме модель як тут. Проблема із прошивкою БМС. Контролер заблаковано. Скачати не можу. Ревізія плати MR500-UV-BMS-V1.0.5, контролер GD32F305. Прошивку що викладали вище (для 32F305) пробував, станція не включилася але почала запускатися при підключенні зарядки. Показує заряд АКБ, 1000Ват зарядний струм, працює 2-3 секунди потім падає у помилку 077 та відключається. Як що хтось зможе допомогти із прошивкою БМС(MR500-UV-BMS-V1.0.5), буду дужк вдячний!
Вітаю, трішки не ясно що саме ви прошиваєте, ця тема та прошивки на додаткову батарею яка йде в іншому корпусі а не на сам Ecoflow.

Heorhii

Новий учасник
2 0
Прошивка плати БМС. Така сама як у Вас у першому пості. Тільки у вас MR500-UV-BMS-V1.0.3 2021-07-13, а в мене MR500-UV-BMS-V1.0.5.
Допис оновлено:

Поняв. Візуально плати БМС однакові. Тому може і не додивися. Прошивка плати БМС. Так. Може зроблю фото завтра.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock