• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Проблеми з прошивкою BMS у моделі Ecoflow Delta 2max

Dainier

Новий учасник
13 2
Necesito el firmware PP-MR350-UV-BMS-V0.1.2 para la estación ecoflow delta 2max modelo EFD350.
Допис оновлено:

Instalé el firmware que encontré en este foro, pero no funcionó. El sistema BMS no se comunica con el panel frontal; muestra 0 % de carga. Lo instalé mediante ST-Link v2. ¿Algún consejo? ¿Hay algo que no entiendo? Tengo poca experiencia en programación.

oversize

Активний учасник
169 118
то треба назву теми теж іспанською зробити)
Допис оновлено:

Necesito el firmware PP-MR350-UV-BMS-V0.1.2 para la estación ecoflow delta 2max modelo EFD350.
Допис оновлено:

Instalé el firmware que encontré en este foro, pero no funcionó. El sistema BMS no se comunica con el panel frontal; muestra 0 % de carga. Lo instalé mediante ST-Link v2. ¿Algún consejo? ¿Hay algo que no entiendo? Tengo poca experiencia en programación.
а які потрібні навики у програмуванні стм контроллерів свистком?
Допис оновлено:

¿Puedes ayudarme con el firmware para este dispositivo o darme algún consejo?
а які то вказівки? 1)прошив 2)зчитав 3) порівняв.

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Коли я іду на форум іншої країни, то там зазвичай спілкування не на моїй мові прописано в правилах. Тож, як мені то потрібно а мови не знаю, користуючить перекладачем, пишу на їхній.
То треба нам чи йому? Чому ми маєм тратити час на переклад з його мови, щоб помогти йому з його проблемою? Це, хай не писані, правила хорошого тону і взаємоповаги. Чи я помиляюсь?

Останнє редагування:

Dainier

Новий учасник
13 2
Перепрошую за незручності. Я намагаюся перекладати вашою мовою, але чомусь при копіюванні текст залишається іспанською."
Допис оновлено:

"Буду вдячний за допомогу з цим ремонтом. Скажіть, чи ми розуміємо один одного."
Допис оновлено:

¿Quién? Ese tipo tiene muy mala suerte en la vida porque no habla nuestro idioma. Y tú te burlas de él. ¿Por qué te portas así?
Дякую за ваш внесок.")

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Скоріше за все у вас апаратна а не програмна проблема. Вам варто перевірити лінії комунікації між BMS та передньою панеллю. А не прошивати все під ряд...

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock