• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Проблеми з Allpowers S2000 Pro (220V)

AndriiL

Новий учасник
2 0
Доброго дня.
Маю 2 станції з однаковою історією: неправильне використання "виделка-виделка", коротке замикання, перестали вмикатись. В сервісі випаяли згорівші елементи, тепер вмикається, але працюють лише USB порти та 12V. Також не заряджається. На питання про можливість ремонту відповіли - "тут 50 на 50 чи можливо відремонтувати".
Станом на зараз користуюсь ними, як великими павербенками. Питання - чи є сенс шукати сервіс, який таки візьметься за ремонт, чи можна вже виставляти на продаж "на запчастини" ?
Дякую

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
То попередній сервіс не зміг чи ви не схотіли? Чому? Яке заключення було?
За вас тут ніхто рішення не прийматиме. Як і нічого конкретного не скажуть до діагностики. Адже тут форум майстрів а не циган - телепатів.

AndriiL

Новий учасник
2 0
Щодо висновку:
"На платі інвертора згоріли транзистори та керуючі мікросхеми формувача напруги 220 в, також є прогари в самому текстоліті - треба буде випилювати і відновлювати контакти. На холодній частині інвертора транзистори розкачування високої напруги теж згоріли. Із знятими несправними елементами зарядна станція від мережі 220В заряджатися не хоче, може і в модулі зарядки є несправність, але попередньо згорівших елементів не виявили."
Щодо ремонту можна спробувати, але ніяких гарантій, що запрацює, але деталі ( близько 5к на одну станцію ) треба оплатити в будь якому випадку.

Я і не прошу приймати за мене рішення. Лише цікавлюсь, чи ремонтується таке в принципі. Чи у людини просто не було компетенції/бажання , чи об'єктивно такі поломки не ремонтуються. Дякую

alien79

Новий учасник
21 2
ремонтуеться, але треба бути готовим "попасти" на кошти під запчастини, і може бути довго якщо щось з китая прийдеться заказувать, всяке бува.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock