• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Problema con Bluetti EB 70

alby56

Новий учасник
4 4
A causa di un accidentale versamento di acqua sul Bluetti in fase di ricarica in casa, ho staccato immediatamente la corrente, ho asciugato tutto smontandolo, ma nel rimontarlo inserendo il cavo dalla batteria alla scheda principale fa una fiammata, ho provato a sostituire i 2 mosfet PDP 8980 con STP270N8F7 equivalenti ma il risulato non cambia, ho inserito un fusibile sul positivo e salta comunque.
Purtroppo non si trova lo schema elettrico della scheda EB55 m1 v8.0 seriale 19.0601.0508-07.
Qualcuno mi può aiutare? Grazie

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Кумедний чувак, не находите? Цікаво, що би думали про мене, якби я на німецькому форумі почав писати українською? :)

alby56

Новий учасник
4 4
Sono italiano, putroppo in italia non ci sono forum che parlano dei problemi del Bluetti

santv18

Учасник Platinum
316 499
A causa di un accidentale versamento di acqua sul Bluetti in fase di ricarica in casa, ho staccato immediatamente la corrente, ho asciugato tutto smontandolo, ma nel rimontarlo inserendo il cavo dalla batteria alla scheda principale fa una fiammata, ho provato a sostituire i 2 mosfet PDP 8980 con STP270N8F7 equivalenti ma il risulato non cambia, ho inserito un fusibile sul positivo e salta comunque.
Purtroppo non si trova lo schema elettrico della scheda EB55 m1 v8.0 seriale 19.0601.0508-07.
Qualcuno mi può aiutare? Grazie
А по високій транзистори не пробиті? Думаю що пробиті, тому і горить повторно низька частина. Перевірте H- мост 50 Гц.

alby56

Новий учасник
4 4
Non avendo lo schem elettrico, qualcuno mi sa indicare quali transistor devo controllare. Grazie per la vostra pazienza.
Допис оновлено:

E scusatemi ancora se scrivo in italiano, è l'unica lingua che so.

Вкладення

• IMG20250819120540.jpg
    IMG20250819120540.jpg
    1.3 Mб · Перегляди: 45
  • IMG20250819120526.jpg
    IMG20250819120526.jpg
    1.1 Mб · Перегляди: 46
  • IMG20250819120507.jpg
    IMG20250819120507.jpg
    1.1 Mб · Перегляди: 43

Jerry

Administrator
854 2,415
Кумедний чувак, не находите? Цікаво, що би думали про мене, якби я на німецькому форумі почав писати українською? :)
То на інший форумах, наш форум поважає всі мови спільнот.
E scusatemi ancora se scrivo in italiano, è l'unica lingua che so.
Все добре. Наш форум поважає всі мови спільнот.

@alby56, Перевірте транзистори в червоному колі на наявність короткого замикання.
Потім перевірте транзистори в синьому кольорі на наявність короткого замикання.
Та само собою діодний міст в жовтому колі.

Вкладення

• IMG20250819120526.jpeg
    IMG20250819120526.jpeg
    814.7 Кб · Перегляди: 35

R_Pavel

Учасник Platinum
62 66
якби ви туточки писали російською- то вас би точно не зрозуміли бі. а італійська- то нормально.до речі я буває й на німецьких форумах пишу на солов'їній-нічо- кому треба розуміють

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
я буває й на німецьких форумах пишу на солов'їній-нічо- кому треба розуміють
Так ото ж! То йому треба чи нам? Мені не треба. Чому я маю тратити час і перекладати? Колись я так легко на псячу переходив, бо я її знаю добре. Останні роки показали, що не варто було...

alby56

Новий учасник
4 4
Так ото ж! То йому треба чи нам? Мені не треба. Чому я маю тратити час і перекладати? Колись я так легко на псячу переходив, бо я її знаю добре. Останні роки показали, що не варто було...
Non vedo spreco di tempo per le traduzioni visto che google traduce per me dall'ucraino all'italiano, comunque ringrazio tutti per l'aiuto per il Bluetti e mi auguro che finisca presto anche la vostra guerra.

Jael.Dace

Інженер
417 616
Останні роки показали, що не варто було
Останні роки тисячирічча показали, що деяки двоногі носії деяких мов - то є нЕлюди. Зараз серед них переважають саме носії кацапської мови (не плутати з руською, яка більше наша, ніж їхня), але були часи - серед нелюдів переважали носії інших мов. Дасть Абсолют - буде і на нашій вулиці свято. Від мови нічого не залежить: якщо людина - кацап лайно, то вона придумає привід і виправдання для агресії, будь то захист "мовних меншин" чи колір прапора або шкіри. Мова - це лише інструмент. Для когось це інструмент для розв'язування війн, для інших - інструмент для обміну інформацією. Якщо знаєте кілька мов - користуйтеся тією, яка більше відповідає ситуації. Не знаєте - користуйтесь рідною, сподіваючись, що співрозмовник вміє користуватися google-translate ;)Будь-яка принциповість, яка вибудувана лише на емоційному підгрунті - зайва.
Вибачте за оффтоп.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Не знаєте - користуйтесь рідною, сподіваючись, що співрозмовник вміє користуватися google-translate ;)Будь-яка принциповість, яка вибудувана лише на емоційному підгрунті - зайва.
Не згоден з вами. Тут питання кому це потрібно. Якщо це потрібно вам - то ви шукаєте шляхи для вирішення свого питання, тратите на це час чи ідете на поступки заради мети. Якщо хтось хоче результату і для цього тратить не свій а ваш час, то для чого це вам потрібно? Якщо прогинатись без потреби - люди подумають, що ви слабкий і нав'язуватимуть свої устрої, світогляд, бажання.
Слабких не поважають а експлуатують. Це аксіома.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock