• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Бекап Потрібна прошивка інвертора Allpowers S2000 (високовольтна частина u3)

Sc Krop

Новий учасник
31 6
В ремонті станція Allpowers S2000. Окрім пробитих вихідних ключів і драйерів пробит проц. U3 в високовольтній частині інвертору.
Потрібна прошивка або прошитий проц. можливо на комерційній основі.

Akex

Новий учасник
11 8
А що за проц. бо в мене затертий.
Чи знайшли прошивку?

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
До проца ще далеко. Визначитись би з типом інвертора Їх є декільлька модифікацій. (про/без про, старий/новий варіант).

Akex

Новий учасник
11 8
Плата v2.2
Допис оновлено:

Помилився V2.1
Допис оновлено:

S200
Допис оновлено:

IMG 20241218 003847

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Захожу на форум - особисте повідомлення. Відкриваю - якась фотка плати і ні слова... Перше питання а нахіба воно мені?
Аж ось потім тему бачу... Чим ви люди думаєте?

Старий тип інвертора. Прошивок поки не бачив, проц закритий від читання. Якби щось помінялось - самому цікаво.

zhanster

Новий учасник
22 10
Апну тему.
В мене теж зараз на ремонті S2000. Власник після зустрічки увімкнув ще разок і це була кінцева.
Плата CH/AP 6SLi-P2000W V2.1 2021.11.9
U3 - CH32F030F3P6
В моєму випадку вже з діркою.
І в мене зʼявилася мисля: а чи не підійде проц зашитий з платки синусу CH32F030?
Розпіновка плечей однакова.
Може хтось збереже мені час) або я комусь.
Дякую.

Савош Сервіс

Активний учасник
137 138
В ремонті станція Allpowers S2000. Окрім пробитих вихідних ключів і драйерів пробит проц. U3 в високовольтній частині інвертору.
Потрібна прошивка або прошитий проц. можливо на комерційній основі.
Це випадково не станція Apower2000 ? Який проц там ? EG чи щось інше ? Типу EG1615 EG8026 (там немає прошивки вони не прошиваються, там лише можна налаштувати і відкалібрувати їх через утиліту виробника)

Rekbr

Майстер
285 331
Прошиті? Скільки коштують?

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock