Савош Сервіс
Активний учасник
152
172
Був ось такий інвертор на 1500W постійної і до 2000W пікової ( це вже мої реальні характеристики цього інвертору випробувані) Після зустрічки, я його зробив, все але контроллер на низьковольтній платці блокував пуск нз чому, я випадково чіркнув проводком і на цей проц пішло 12в )))) він згорів, і само собою інвертор запустився і працює все супер, бо не блокується робота.
Так от питання ось в чому, чи є в когось вже ідеї чи рішення, як реалізувати захист в ньому, бо контроллер шиється а китайці як завжди все закопали. Вентилятори це не проблема, а от захист від перенавантаження та КЗ, більше нічого не потрібно, або можливо в когось є така платка. Мікроконтроллер тут STM8S003F3P6 (від компанії STMicroelectronics) АБО N76E003AT20 (від Nuvoton)

Так от питання ось в чому, чи є в когось вже ідеї чи рішення, як реалізувати захист в ньому, бо контроллер шиється а китайці як завжди все закопали. Вентилятори це не проблема, а от захист від перенавантаження та КЗ, більше нічого не потрібно, або можливо в когось є така платка. Мікроконтроллер тут STM8S003F3P6 (від компанії STMicroelectronics) АБО N76E003AT20 (від Nuvoton)

Останнє редагування модератором: