• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Постачальники

Komp-ZP

Новий учасник
1 0
Доброго дня, шановні майстри. Займаюся ремонтом техніки не тільки мобільної, також комп'ютерної та копіювальної. Маю невеликий список постачальників запчастин та комплектуючих з якими працюю не один рік. Нещодавно стала потреба замінити одного з постачальників. Хотів би дізнатися у яких постачальників замовляєте запчастини. Перевага як що постачальник надійний та робити замовлення більше ніж один рік.
Мій список:
GSM-комплект - замовляю усі запчастини для мобільних телефонів, та дрібних електронних компонентів. Працюю з ними більше п'яти років. Гарні ціни, якісна гарантія, знаходимось в одному місті Запоріжжя.
Brain - Замовляю усі комп'ютерні комплектуючі, АКБ до смартфонів та аксесуари. Працюю з ними більше чотирьох років. Знаходяться у всіх містах України. Мінус для дилерів - працюють тільки за нал., потрібно самому забирати товар зі складу у Вашем місті.
AKS - Замовляю клавіатури та матриці до ноутбуків, модулі до смартфонів (коли немає на GSM-комплект). Працюю з ними більше чотирьох років. Мінус Буває довга відправка. Потрібно заздалегідь дзвонити щоб дізнатися коли зможуть відправити. Іноді потрібно чикати 8 днів.

Хотів знайти нових постачальників для матриць та АКБ ноутбуків. Зараз багато замовлень від військових, а їм потрібно швидко та якісно.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Мінус для дилерів - працюють тільки за нал., потрібно самому забирати товар зі складу у Вашем місті.
Дурня. Дропшипінг на Брейні працює давно і без проблем.
А загалом тема дурня, бо зі всіма є моменти і нюанси. Раз на раз не приходиться. Ціна залежить від обороту, наявність на складі мінлива. Ще логістика вносить моменти.
І те, де добре одному не факт, що сподобається іншому. Толку мені з надійного постачальника, якщо нема у нього в наявності або ціна суттєво гірша ніж у іншого.

silverblades

Новий учасник
14 12
Доброго дня, шановні майстри. Займаюся ремонтом техніки не тільки мобільної, також комп'ютерної та копіювальної. Маю невеликий список постачальників запчастин та комплектуючих з якими працюю не один рік. Нещодавно стала потреба замінити одного з постачальників. Хотів би дізнатися у яких постачальників замовляєте запчастини. Перевага як що постачальник надійний та робити замовлення більше ніж один рік.
Мій список:
GSM-комплект - замовляю усі запчастини для мобільних телефонів, та дрібних електронних компонентів. Працюю з ними більше п'яти років. Гарні ціни, якісна гарантія, знаходимось в одному місті Запоріжжя.
Brain - Замовляю усі комп'ютерні комплектуючі, АКБ до смартфонів та аксесуари. Працюю з ними більше чотирьох років. Знаходяться у всіх містах України. Мінус для дилерів - працюють тільки за нал., потрібно самому забирати товар зі складу у Вашем місті.
AKS - Замовляю клавіатури та матриці до ноутбуків, модулі до смартфонів (коли немає на GSM-комплект). Працюю з ними більше чотирьох років. Мінус Буває довга відправка. Потрібно заздалегідь дзвонити щоб дізнатися коли зможуть відправити. Іноді потрібно чикати 8 днів.

Хотів знайти нових постачальників для матриць та АКБ ноутбуків. Зараз багато замовлень від військових, а їм потрібно швидко та якісно.
я на dfi замовлюю, оптовикам - скидки. працюю багато років - все ок!

Останнє редагування модератором:

Jerry

Administrator
854 2,415
@0leg777, брав в них дисплеї сервіс пак самсунг, якість добра, проблем не було.

0leg777

Новий учасник
10 2
Насторожило те що такого будинку нема за вказаною адресою, і нема відгуків в інтернеті.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Ну адреси нашого офісу де я працюю теж немає, вірніше адреса є, і будинок є з табличкою і адресою, але гугл мапс каже що такого дома немає, що не існує такої адреси. Тому це думаю не дуже страшно

0leg777

Новий учасник
10 2
А про цей магазин що скажете?
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!

Сам відповім: ціни не відповідають вказаним на сайті.

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock