• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Помилка батареї Ecoflow delta 2

Rekbr

Майстер
285 331
@ОлегМ, Героям слава! Вашу роботу ніхто не недооцінює "там", та всі залюбки готові допомогти чим зможе Вам. Та було б добре, якщо б Ви створили свою тему, з повним описом "ситуації". І з розгорнутою історією "чому" і "як".
Чого Ви туди полізли, в станцію? Що сталося? Ця інформація важлива для людей з досвідом, які готові допомогти. Запрошувати до бліндажів не треба- Ви не знаєте людей : -тут, хто, чому і як.
Точно скажу, магів тут немає.
З досвіду скажу- одне і теж поводження може мати різний характер несправності.

ОлегМ

Новий учасник
18 2
Дякую. Цікаво те, що я так і зробив. Создав свою тему, а потім знайшов іншу, де розглядалась такаж сама проблема.
На данний час три людини мають однакову проблему. Рішення поки ніхто не знайшов. Я вважаю що рішення в якоїсь дрібничці, но не вистачає досвіда.

Ситуація була така : Маємо дві Дельта2, одна не робоча, друга робоча (була). В другу, та шо була рабоча, заглядали щоб робити виміри для порівняння.
При черговой сборки, забули закрутити болти, що під'єднуют батарею.
На морді включили кнопку ініціації, був звуковой сігнал, однако дісплей не засвітився.
Помітив шо незакручени болти, почав закручувати на плюсовую клему. При торканні болтом проскочило декілька іскр. Болти закрутили, но вже мали проблемму.

Зараз станція веде себе наступним образом - при вмиканні кнопки на морді іде звуковой сігнал, на клемах батареі (на тих самих болтах) з'являєтся 53,3 v.
Дісплей молчить. При другому натисканні кнопки на морді загоряєтся дісплей. Показує 0% заряда і через декілька секунд починає блимати червоним сімвол батареі. І також починає блимати сімвол який з'являєтся коли кнопкою на задній панелі ініціюєш 12v, хоча ніхто ту кнопку не трогав.

Вимикаєтся також неправильно. Приходится довго натискати кнопку вкл/викл. Надпісі OFF не з'являєтся, просто затухає єкран і на клемах батареї зникає напруга (потрохи).

Зробив цей подробний опис із сподівання що допоможе.
Дякую.

seryjka

Учасник
65 76
Дякую. Цікаво те, що я так і зробив. Создав свою тему, а потім знайшов іншу, де розглядалась такаж сама проблема.
На данний час три людини мають однакову проблему. Рішення поки ніхто не знайшов. Я вважаю що рішення в якоїсь дрібничці, но не вистачає досвіда.

Ситуація була така : Маємо дві Дельта2, одна не робоча, друга робоча (була). В другу, та шо була рабоча, заглядали щоб робити виміри для порівняння.
При черговой сборки, забули закрутити болти, що під'єднуют батарею.
На морді включили кнопку ініціації, був звуковой сігнал, однако дісплей не засвітився.
Помітив шо незакручени болти, почав закручувати на плюсовую клему. При торканні болтом проскочило декілька іскр. Болти закрутили, но вже мали проблемму.

Зараз станція веде себе наступним образом - при вмиканні кнопки на морді іде звуковой сігнал, на клемах батареі (на тих самих болтах) з'являєтся 53,3 v.
Дісплей молчить. При другому натисканні кнопки на морді загоряєтся дісплей. Показує 0% заряда і через декілька секунд починає блимати червоним сімвол батареі. І також починає блимати сімвол який з'являєтся коли кнопкою на задній панелі ініціюєш 12v, хоча ніхто ту кнопку не трогав.

Вимикаєтся також неправильно. Приходится довго натискати кнопку вкл/викл. Надпісі OFF не з'являєтся, просто затухає єкран і на клемах батареї зникає напруга (потрохи).

Зробив цей подробний опис із сподівання що допоможе.
Дякую.
Вам вже декілька разів підказували звернути увагу на шину обміну між "мордою" та BMS. Навіть людина вказала що знайшла "обірвані" резистори по 100 Ом. Ці резистори захисні саме на шині даних. Ну і про збірку TVS діодів тако ж писали. В результаті, ви перевірили ці підказки? Подивились осцилографом, що робиться на шині?
Більше порад, не маючи станції на столі, я навіть і не знаю як зробити.
Можливо вже варто відправляти ті станції до майстра, поки ще більше проблем не додалось !?

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Взагалі ця проблема легко вирішується, і вона типова, але немає бажання якимось випадковим людям які взагалі не розуміють що роблять, розжовувати і вказувати на конкретні елементи.

proyatik87

Новий учасник
10 0
Взагалі ця проблема легко вирішується, і вона типова, але немає бажання якимось випадковим людям які взагалі не розуміють що роблять, розжовувати і вказувати на конкретні елементи.
Перепрошую , а ви десь бачили готове рішення, тут 3 людини з такою несправністю і я теж . Можливо ви зробите ласку і допоможете, цей форум здається створений з метою вирішувати несправності, а не судити людей на ваш особистий погляд

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Ну готове рішення я не бачив, воно в мене є)
Бо я його своїми силами взнав, і отримав досвід. А не задавав дурні питання, щоб мені вказали на конкретні деталі, і що з ними робити.
Вам вже давно вказали куди дивитись, але якщо Вам цього не достатньо, то мабуть в Вас просто немає кваліфікації і розуміння що ви взагалі робите. І навіщо таким допомогати? :unsure:

proyatik87

Новий учасник
10 0
Ну готове рішення я не бачив, воно в мене є)
Бо я його своїми силами взнав, і отримав досвід. А не задавав дурні питання, щоб мені вказали на конкретні деталі, і що з ними робити.
Вам вже давно вказали куди дивитись, але якщо Вам цього не достатньо, то мабуть в Вас просто немає кваліфікації і розуміння що ви взагалі робите. І навіщо таким допомогати? :unsure:
Що значить вам вказали😅, мені ніхто нічого не казав, жоден з вас таких розумників.так ви уважніше придивіться, це я писав і скидував фото щодо процесу ремонту.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Що значить вам вказали😅, мені ніхто нічого не казав, жоден з вас таких розумників.так ви уважніше придивіться, це я писав і скидував фото щодо процесу ремонту.
То ви сліпий значить(

Вкладення

• IMG_1195.jpeg
    IMG_1195.jpeg
    91.4 Кб · Перегляди: 104

ОлегМ

Новий учасник
18 2
Так, "фахівці", ваша думка?

Вкладення

• Изображение  2.jpg
    Изображение 2.jpg
    542.3 Кб · Перегляди: 116

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
З помилкою батареї це не повʼязано, але замініть, через це станція може дуріти по DC розʼємам

Max5860

Активний учасник
105 46
На заміну esd1 можна встановити стабілітрон на 3.3 вольти.

У випадку з моєю станцією проблема була комплексною, як бмс так і головна плата потребувала ремонту.

ОлегМ

Новий учасник
18 2
Все добре. Велика подяка Max5860 і усім кто принімав конструктивну участь!

ОлегМ

Новий учасник
18 2
Підскажете в чому саме у вас була проблема?
В esd1?
У моєму випадку проблемма була тільки в esd1 на платі інвертора. Після того як її демонтував усе заробило (наступний крок поставити стабілітрони замість esd1, но поки йх в нас немає). Інші єлементивсі цілі.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock