• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Oukitel P800E, Опізнати драйвера шатківниці? SO-8 NS66000 2NFH1.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Доброго.
Станція з помилкою Err16. Висока інвертора в хлам. :( Дутий С43 (6,8*500) по власних потребах, по живленню драйверів палені нульовики R18, R67
Палені транзистори синхронника і оптопари SLM346 (гарно стали NSI6601 замісь рідних), Палені драйвера і транзистори (CDB20U65C3) шатківниці. Низькоомники по керуванню цілі.
Повідновлював, висока на ДЦ +400 піднімається. +15 живлення драйверів на місці. Залишилось розібратись з драйверами.

Корпус SO-8, логотип з літерою S мені не знайомий, фото не буде :( маркування:
перший рядок - NS66000
другий рядок - 2NFH1
Змалював включення:
1 - VCC +15
2, 3 - входи
4 - GND
6, 8 - на гейти моста.

По розпіновці і призначенню налазить IR2103 але з ними виходи у мене мовчать.
Потрібні думки що до пошуку аналогів драйверів.
Ir2103
Розпіновка IR2103 співпадає, але раз не горить, не працює при наявних живленнях - мо логіка входів інша...

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Цілком можливо. Ото і питаю/згадую варіанти...
Ще IR216 2164. Треба подумати...
Ir2106

Останнє редагування:

skljarik

Інженер
430 729
та дивно, чому Ви взяли 2103 з інверсією
набагато поширено якраз використовуються драйвери без інверсії
доречі, розпіновка дуууже розповсюджена, можна багато чого поставить
IR2101, IRS21867, NCP5106B тощо
Допис оновлено:

Доречі, логіка досить проста, чому воно у Вас взагалі не працює з драйвером з одним інвертованим входом.
бо, в драйвера є захист від одночасного спрацювання нижнього та верхнього плеч.
І, коли на верхній вхід приходить сигнал 1, а на нижньому 0 - для драйвера то означає відкрити обидва плеча, що робити неможна по його логіці. От він і не відкриває.

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
З чим недавно стикався - про то першим і згадав. А про логіку входів згадалося уже коли тему створив і даташити шморгав. Хороша думка приходить з запізненням.
Допис оновлено:

Так таки так! З IR2106 інвертор запрацював!
Добре, а чим IR2101 від IR2106 відрізняються крім швикості? 200 мА вистачить хитати шатківницю?
Думаю, краще таки IR2101 поставити. Вони і швидші і чуть потужніші. Але чомусь дешевші. Дивно... Я нічого не упускаю?

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Станція тримає номінал і при перевантаженні іде в захист не згорвючи. Ремонт успішний.

NS66000 = IR2101​

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Чисто, щоб поржати і про винахідливість наших людей - за пару днів повернення. Помилка 15 (коротке замикання).
Чоловіку тре було мікрохвильовку 1,3 кВт, мала станція не потягне, тому він тою малою заряджав велику потужнішу. Були звуки яких не було раніше і мала згоріла.
Нагадаю, що при перевірці тримала номінал а при перевантаженні 1200 Вт йшла в захист і не згорала. Шатківниця в тоталі... Імпульсне перевантаження?

До речі, давно помічаю, що УПС коло компа має призвуки і додаткові шуми, коли на зарядці в іншій кімнаті/майстерні стоїть екофло чи якась інша заряджола. Тобто, станції добряче срають в мережу на зарядці.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock