• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Oukitel P2400E Plus F05 + F17 при подачі 220 на викл. станції. На вкл. все ОК.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Добра. Oukitel P2400E Plus після зустрічки, багато різного по інвертору... Відновив усе працює за вийнятком зарядки на виключеній станції.
Тобто, якщо подати 220 на вкюченій станції - заряд/байпас в порядку.
Якщо подати 220 на виключеній станції, то вмикається індикатор, ВІДСУТНІЙ рівень заряду АКБ і не іде заряд. Мережу бачить. При цьому НЕ світиться кнопка включення а індикатор виводить помилки F05 + F17.
F05 - КЗ ДЦ шини, F17 - помилка комунікації з БМС.

Якщо в такому стані додатково нажати кн. включення - кнопка засвічується, появляється рівень заряду АКБ і за надцять секунд помилки зникають та починається нормальна зарядка.
Виходить, що при запуску від 220 не вмикається БМС.
Потрібні думки в напрямку пошуку причини проблеми.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Було таке, вирішилось заміною BMS. В цілому ці станції дурні

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Ну, з таким в принципі можна повноцінно жити...
А є в продажі БМС? Чому так дорого? :)

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Та ще не лазив, бо потреби не було...
Допис оновлено:

Добрався до BMS, маркування P2001 TT. 4 дроти на кнопка + діод, 2 дроти шина комунікації на морду ну і сила. Маю розуміння, що морда без фізичного наживання кніпки не має як активувати сплячу БМС. По шині то дуже сумнівно. Залишається хіба варіант, що силова напруга з інвертора має активувати БМС або описане є особливістю а не проблемою.

Ставлю на зарядку вимкнуту станцію, з інвертора на АКБ всього 10 вольт. Звідси є ймовірність, що без напруги АКБ не вистачає якоїсь вторинної напруги для повного запуску інвертора.
Ставлю на зарядку вимкнуту від сонця - БМСка пробуджується.Схоже, тре продовжувати шпортати вторинне джерело від 220 на інверторі...
Допис оновлено:

- - -
Зробив ще один підхід, запускаю інвертор на столі від 220.
На ІБЖ +47, з них формуються +12 +5.
Другий ІБЖ, що від ВКБ заживлюється теж живий - +15, +15, +12 +6 Вольт.
На ДЦ шині +315, на живленні драйверів синхронника по гарячій +15, руху на трансформаторі нема.
Поряд ще третій перетворювач, але то плавний пуск ДС від АКБ і по ньому питань нема.
Я не можу нічого найти... Мо то програмний якийсь глюк?

Щоб тема була корисна, із не явного, R163 відсутнчй, R164, R18, R39 - нульовики. ШІМ PN6795 Замісь рідних SLM*** стали NSI6801.
Дивним є включення D19 - він шунтує багаторазовий запобіжник. Хтось вникав в призначення вузла???

І останнє питання - як виглядав кожух на радіатори? До мене потрапила станція без нього а сракою чую, що мав бути...

Останнє редагування:

Orange

Новий учасник
2 0
Чи вдалось відремонтувати? "І останнє питання - як виглядав кожух на радіатори? " - якщо я вас вірно зрозумів то виглядає як тонкий прозорий пластик, якщо потрібно то можу зробити фото.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Повноцінно не запрацювало. Щось ще доробив і станція пару секунд висіла в помилці потім заряджалась нормально. Через 2 тижні повідомили, що знову не заряджається. Будемо ставити зовнішній ІБЖ для зарядки через ДЦ "Сонце". Вихід АС працює нормально.
* А. Помітив, що при подачі АС на виключеній станції не активується БМСка. Якщо станцію включити кнопкою - помилка пропадала і заряд йшов.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock