• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

OUKITEL P2001E PLUS потрібен дисплей.

xscorpio

Новий учасник
42 40
Військова станція.Потрібен дисплей. Рідний розбитий.
Нагадую, що в даній станції є додаток який працює через блютуз модуль, через який можна як дивится відсоток батареї, так і "управляти" режимами роботи

Огляд від ШІ

Для керування зарядною станцією Oukitel P2001E Plus зі смартфона використовується мобільний додаток Wonderfree (або офіційний застосунок Oukitel Power), доступний для пристроїв на платформах iOS та Android. Завантажити його можна через офіційні магазини App Store чи Google Play, або відсканувавши QR-код з інструкції

xscorpio

Новий учасник
42 40

Вкладення

• 5460852635863816471.jpg
    5460852635863816471.jpg
    42.5 Кб · Перегляди: 5
  • 5460852635863816472.jpg
    5460852635863816472.jpg
    155.7 Кб · Перегляди: 5

serg71

Новий учасник
8 0
Нагадую, що в даній станції є додаток який працює через блютуз модуль, через який можна як дивится відсоток батареї, так і "управляти" режимами роботи

Огляд від ШІ

Для керування зарядною станцією Oukitel P2001E Plus зі смартфона використовується мобільний додаток Wonderfree (або офіційний застосунок Oukitel Power), доступний для пристроїв на платформах iOS та Android. Завантажити його можна через офіційні магазини App Store чи Google Play, або відсканувавши QR-код з інструкції
Так я знаю. У мене цей додаток встановлено, але військовим ніколи гратися з додатками. До того ж нею користується не одна людина.
Допис оновлено:

Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
Допис оновлено:

Не реклама.
Дякую

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock