• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Рішення Oukitel p1000e PLUS ремонт інвертора

alexffake

Новий учасник
49 70
Зайшла станція не включаеться, кз по первинному інвертору, згоріли модулі транзисторні, половина в кз половина як N-chanel mosfet, перешукав інтернет та замучив іі, не знайшов інформацію або може так шукав.
Також кз по транзисторам на синхронному випрямлячу

По первинній стороні осц показав амплітуду в 15 вольт, драйвера SLM346, замість модулів поставив NCEP15T14, просто лежачи підігнувши ноги та обрізавши верх транистора
По синхронному замість OSG65R130HT3Z поставив 34NM60N, працює

Транзисторні модулі, як я припускаю що це саме модулі, SMA2A10N250A на них інформацію не знайшов, якщо хтось знайде то напишіть сюди будь-ласка

Розумію що трохи колхоз але як є, сильно не пинайте

Вкладення

• общ.jpg
    общ.jpg
    641.2 Кб · Перегляди: 56
  • плата верх.jpg
    плата верх.jpg
    531.1 Кб · Перегляди: 54
  • плата низ.jpg
    плата низ.jpg
    571.9 Кб · Перегляди: 49
  • маркування.jpg
    маркування.jpg
    523.7 Кб · Перегляди: 48
  • мод.jpg
    мод.jpg
    413.3 Кб · Перегляди: 51
  • модуль1.jpg
    модуль1.jpg
    517.4 Кб · Перегляди: 47
  • модуль2.jpg
    модуль2.jpg
    390.6 Кб · Перегляди: 54

Max5860

Активний учасник
113 48
Ніяк не можу знайти який був номінал резистора R221. По ваших фото не зміг корректно розібрати кольори на ньому. Буду дуже вдячний за підказку.
Допис оновлено:

Ніяк не можу знайти який був номінал резистора R221. По ваших фото не зміг корректно розібрати кольори на ньому. Буду дуже вдячний за підказку.
Все таки опізнав його як 200 Ом. Станція побувала в багатьох сервісах раніше, там не змогли відновити. Я вже відновив вихід 220, все по ній добре. Зарядку не хоче брати, замінив малий діодний міст, пачку підбитих діодів, конденсатор 400в 10мкф був пухлий. Підключення до мережі бачить. На малий діодний міст напруга не доходить, відслідкував що має комутуватись через реле. При підключенні кабелю нічого не клацає.

Вкладення

• IMG_20260819_161157.jpg
    IMG_20260819_161157.jpg
    384.6 Кб · Перегляди: 14
Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock