• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання OUKITEL 2001E PLUS не вистачає деталей

IgorKu

Новий учасник
5 4
Принесли дуже побиту. Виявилось, що на інверторі відбиті деякі деталюхи. А саме C93, D27, D16, C168. Колеги, може в когось е в роботі такий інвертор, підкажить будь ласка номінали та як діоди зоріентовані.

Вкладення

• Oukitel1.jpg
    Oukitel1.jpg
    2.5 Mб · Перегляди: 25
  • Oukitel2.jpg
    Oukitel2.jpg
    2.9 Mб · Перегляди: 26

Tmaster

Новий учасник
3 0
Принесли дуже побиту. Виявилось, що на інверторі відбиті деякі деталюхи. А саме C93, D27, D16, C168. Колеги, може в когось е в роботі такий інвертор, підкажить будь ласка номінали та як діоди зоріентовані.
Ну з діодами тамже все зрозуміло якшо глянуть на ПЛЯМОКУТНИЧКІ білої фарби сіткографії

xscorpio

Новий учасник
40 40
Вибачайте судячи з фото в вас дуже рання модель інвертора (без плати сонця), таких усього пару разів було, тому можу зробити фото тільки "нової" плати(

xscorpio

Новий учасник
40 40
Думаєте це не дуже пізня?
Я гадаю на фот одна з перших плат інверторів (тому що по перше плата управління / синусу розпаяна на самій платі, а по друге з приблизно 20-40 таких станцій, з таким інвертором мені попадалося лише два, в продажу їх теж нема, тому гадаю що, це таж сама (або частково змінена) плата інвертора зі зміненою компоновкою. Плата морди та БМС в неї така ж як і зазвичай

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock