• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання OLED SY049WDM10-00 до SkyZone 040 Pro?

Porter

Інженер-супервайзер
1,201 1,628
Доброго. Окуляри для ФПВ SkyZone 040 Pro на вигляд - нульц, але одне око занижена яскравість а друге майже "малєвічь".
Яскравість регулюється на обох, напруги живлення спільні, при перекиданні місцями - дефект переходить. Тобто проблема саме в ОЛЕД дисплеях.
По vаркуванню на шлейфі "SY049WDM10-00" та на кристалі (LY41075-10180) нічого не гуглиться. По моделі окулярів окремо дисплеї чи оптична система не гуглиться.

Мо хто в темі і знає де дістати дисплеї??? мо хто має донора?

Під шумок, схожа модель 04X V2 (має зовсім іншу схемотехніку і дисплеї) спалена подачею 25 вольт (через адаптер з ХТ60) :( Неозброєним оком нарахував 7 корпусів вигорівших/з дірками по різних платах... Хтось таке пробував успішно відновлювати?

Останнє редагування:

skljarik

Інженер
433 731
Постійно і багато скаєм займаюсь.
1. Mатриці є прям в їх магазині, ціна 65$.
2. Випаяти шимки і перевірити що там за ними, чи немає кз. Дуже вірогідно, що там повний тотал. Ці окуляри вже не виробляються, плату окремо навряд-чи вийде дістати.
Допис оновлено:

В принципі, в мене на 04x все є. Новий двр, напівробоча материнка (здається, вмикалась якось через раз - не розбирався, але можу). Плата живлення ремонтується.
По запчастнах все є.
Якщо що - присилайте, подивлюсь.

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,201 1,628
1. Mатриці є прям в їх магазині, ціна 65$.
Де??? не найшов матриць... В їх магазині був, написав, але поки не відповіли.

Тут ще питання назріло, а в прошках має бути термопаста? У мене сухо як між радіатором і пластиною так і між пластиною і кристалом. Окуляри практично нові, а значить і напрацювання ніяке. Мо тупо забули пасту дати і тому перегрів і деградація ОЛЕД?

До Старіших центральна плата 88 уо. Бокові в старих і нових однакові. Але не маю певності, що дисплеї вижили після перенапруги.

skljarik

Інженер
433 731
Афігеть... немаєє... Запитаю з понеділка. Я буквально позавчора її замовляв.

04 та 04 про там все різне і несумісне - і двр і материнка. Плата живлення - можливо (не звертав навіть уваги бо чиниться заміною 2х мікросхем за 5хв).
Допис оновлено:

в прошках пасти під матрицями ніде не бачив, та вони і не гріються майже
Допис оновлено:

Матриці зазвичай виживають. Ніколи не бачив спалених при перенапрузі. Навіть коли все навколо дохле, прям взагалі все, а матриці - живі.

Вкладення

• Безымянный.png
    Безымянный.png
    17 Кб · Перегляди: 11
Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,201 1,628
Як же тоді пояснити не симетричне і сильне падіння яскравості на практично нових окулярах? Брак?

skljarik

Інженер
433 731
Та біс його знає, не стикався. Скоріш за все, брак.
Зазвичай в 04о про з матрицями пробема - то порвані шлейфи, коли люди лізуть розбирати, не знаючи нюансу що вони короткі.

skljarik

Інженер
433 731
+- так завжди після 6 банок в юсб
Мать і двр під заміну.
Плата живлення не факт, що ціла. Шимка так, виживаэ. Дохне операційник лм358 (міряэ rssi) та контролер кулера поруч. Короче, все, що по 5в сидить.

Porter

Інженер-супервайзер
1,201 1,628
Так без роботи вийде більше половини вартості нових. Доцільність під питанням... :(

skljarik

Інженер
433 731
Ну таке. Так, десь половина, разом з роботою. Але ж, не вартість нових чи бв.
Допис оновлено:

Або, можу викупити недорого на донора))

Porter

Інженер-супервайзер
1,201 1,628
"Мопед не мій", Можу хіба рекоментувати вас як майстра. Раз ви тим плотно займаєтесь, якщо хлопці схочуть ремонтувати.

Porter

Інженер-супервайзер
1,201 1,628
То може в зборі з оптикою?
Моє повідомлення прочитане але відповіді не дали взагалі :(

skljarik

Інженер
433 731
Переписуюсь зараз.
Зі скаєм тяжко. Там постійно купа ревізій і при відправці вони часто косячать.
Там теж поки незрозуміло по блокам оптики. Кажуть була стара ревізія з чорним шлейфом, її в них немає. Та якась нова. Я ні разу ще не зустрічав такої в 04о про. Та щось мені смикає у пам'яті, що було щось схоже в 04х про. Я ще звернув увагу на дивний недоречний надпис 04о про на шлейфі.
Короче, або то китайська дівчинка плутає педалі, або я.
Якраз є готові 04х про. Залізу, подивлюсь, що там.
Прислали таку картинку:
Допис оновлено:

скрізь в 04о про бачив тільки те, що ЗЛІВА

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    446.1 Кб · Перегляди: 12

Porter

Інженер-супервайзер
1,201 1,628
В мене теж такі як ліворуч. Саме їх шукаю.

skljarik

Інженер
433 731
Короче, без варіантів. Таких у них немає і не буде.
Щодо правого блока на фото - так, то нова ревізія 04о про і вона несумісна зі старою. Є тіки така в них.
Дівчинка манагер нічого не переплутала.
Заліз в 04х про - там всеж інший шлейф.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock