• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інформація Один з видів шахрайств в бінансі.

Jerry

Administrator
854 2,415
Доброго дня форумчани. Сьогодні в мене сталася неприємна ситуація, можливо комусь буде на замітку, як не треба торгувати на p2p бінанса, а можливо хтось підкаже, як повернути свої кошти на рахунок.
Отож як це все сталося. Я продавав свої usdt на фіатний рахунок ПриватБанка, людина купила в мене usdt, гроші надійшли на рахунок від третьої особи, людина скинула мені чек в чат від третьої особи, я побачив гроші на рахунку, та натистув підтвердження, через 15 хв. мені заблокували рахунок в ПриватБанку. Особа не виходить на звʼязок. Будьте пильними. Дякую

Jerry

Administrator
854 2,415
Та не багато, але випадок стався. ПриватБанк каже що:
У вас на скріншоті вказано інше прізвище
Потрібно надати скріншот, де ПІБ платника та ПІБ на біржі будуть збігатися
Поки не віддам суму, рахунок буде заблокований або надам правильну квитанцію

Nani_dude

Новий учасник
20 6
чомусь завжди вважав що бінарники з короткостроковими контрактами без усіляких цінних паперів це лютий лохотрон.

Natik

Новий учасник
2 3
так і є.
Радує, що сапорт біржі банить швидко таких хитрожопих після скарги. Реально таких випадків тисячі.

flashmax

Новий учасник
15 3
аналогічний розвод і у інших сферах.
то й же олх - приходить оплата від іншої людини. ви відсилаєте товар, і оп.... на вас скарга
тому відправка товару тільки на ті ж дані, з яких прийшла оплата

особоодорен

Новий учасник
1 0
Та не багато, але випадок стався. ПриватБанк каже що:

Поки не віддам суму, рахунок буде заблокований або надам правильну квитанцію
А сразу снимать или перевести на другой счёт или не дают пока там товар не получат ну если там не было много денег кроме тех что зашли пусть весят тот козел их обратно не получит

Савош Сервіс

Активний учасник
137 138
Кошти які прийшли на рахунок це типу відмивання коштів, кошти які прийшли немає офіційного підтвердження і тд. Знаю таке
Допис оновлено:

А сразу снимать или перевести на другой счёт или не дают пока там товар не получат ну если там не было много денег кроме тех что зашли пусть весят тот козел их обратно не получит
Тот козел зробив те що хоче, це чорні кошти тому й блокують

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock