• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інформація Один з видів шахрайств в бінансі.

Jerry

Administrator
849 2,367
Доброго дня форумчани. Сьогодні в мене сталася неприємна ситуація, можливо комусь буде на замітку, як не треба торгувати на p2p бінанса, а можливо хтось підкаже, як повернути свої кошти на рахунок.
Отож як це все сталося. Я продавав свої usdt на фіатний рахунок ПриватБанка, людина купила в мене usdt, гроші надійшли на рахунок від третьої особи, людина скинула мені чек в чат від третьої особи, я побачив гроші на рахунку, та натистув підтвердження, через 15 хв. мені заблокували рахунок в ПриватБанку. Особа не виходить на звʼязок. Будьте пильними. Дякую

Jerry

Administrator
849 2,367
Та не багато, але випадок стався. ПриватБанк каже що:
У вас на скріншоті вказано інше прізвище
Потрібно надати скріншот, де ПІБ платника та ПІБ на біржі будуть збігатися
Поки не віддам суму, рахунок буде заблокований або надам правильну квитанцію

Nani_dude

Новий учасник
20 6
чомусь завжди вважав що бінарники з короткостроковими контрактами без усіляких цінних паперів це лютий лохотрон.

Natik

Новий учасник
2 3
так і є.
Радує, що сапорт біржі банить швидко таких хитрожопих після скарги. Реально таких випадків тисячі.

flashmax

Новий учасник
15 3
аналогічний розвод і у інших сферах.
то й же олх - приходить оплата від іншої людини. ви відсилаєте товар, і оп.... на вас скарга
тому відправка товару тільки на ті ж дані, з яких прийшла оплата

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock