• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Нужна прошивка морды управления mr400-pd-v3.0.1 Ecoflow river pro

voichuk

Новий учасник
23 4
Суть в чем, пробило дата линии по бмс и сгорел контроллер на морде управления n32l406. Взял в доноры морду от ривер max а там все точ в точ, но контроллер другой и я так понимаю прошивки не подойдет и если подойдет, то подскажите как считать, прошивку и чем? Хочу заказать контроллер на алике, и вот думаю как был контроллер или другой поставить как на рабочей морде уже с другой прошивкой. Буду благодарен за совет
Допис оновлено:

Готов купить уже прошитый контроллер
IMG 2664

Останнє редагування модератором:

Rekbr

Майстер
285 331
Маю в розборці river pro з працюючею мордою, та загубленим по своїй тупості інвертором. Яка у Вас зараз проблема?
Показує щось дисплей? Сумно мигаючий світлодіод на кнопці? Показання зайвої потужності при відсутності такої?
Якщо відключили силовий хt60 перед відключенням j14 to bms, то там є декілька нюансів.
Допис оновлено:

А ще точно знаю, що Європа (зі звичними для нас розетками) відрізняється по компоновці на морді від версії міжнародної ( форма вихідних розеток). Та підкидував свою на європейську - працює.
Допис оновлено:

1722726898028Забігаючи на перед- зверніть увагу на такі детальки)
Вони є і на морді і на BMC+ u2 3,3в на морді+стабілізатор на 5вольт на bms. Якщо поковиряєте форум- тут є відповідь

Останнє редагування:

voichuk

Новий учасник
23 4
Маю в розборці river pro з працюючею мордою, та загубленим по своїй тупості інвертором. Яка у Вас зараз проблема?
Показує щось дисплей? Сумно мигаючий світлодіод на кнопці? Показання зайвої потужності при відсутності такої?
Якщо відключили силовий хt60 перед відключенням j14 to bms, то там є декілька нюансів.
Допис оновлено:

А ще точно знаю, що Європа (зі звичними для нас розетками) відрізняється по компоновці на морді від версії міжнародної ( форма вихідних розеток). Та підкидував свою на європейську - працює.
Допис оновлено:

Переглянути вкладення 1302Забігаючи на перед- зверніть увагу на такі детальки)
Вони є і на морді і на BMC+ u2 3,3в на морді+стабілізатор на 5вольт на bms. Якщо поковиряєте форум- тут є відповідь
Проблему вже вирішив. Дякую

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock