• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Нужна помощь в опознании єлементов EcoFlow Delta 2 Max

Jael.Dace

Інженер
417 616
d34,d42,d10,d40,d15,d41,d9d39
Вони що, всі мертві? Якщо серед них є вцілілі, то візьміть його та перевірте характеристики за допомогою блока живлення, мультиметра та резитора.
Якщо ж живих нема, тоді розмалюйте схему та ввімкніть логічне мислення і зрозумієте, який там повинен бути стабілітрон, та чи стабілітрон це вагалі.
Вчіться думати, а не просто міняти деталі, та кожного разу питати в Інтерента, як тільки натрапляєте на щось незнайоме!

PS: останнє речення адресовано не лише вам, а й всім початківцям, які зробили перший крок - навчились знаходити пробиті транзистори, і на тому застрягли.
Допис оновлено:

@Porter, стало тіки гірше:LOL:
Не сказав би. Навпаки, це урок того, що не треба всліпу вірити всьому, що пишуть у цих вашіх "Ынтырнэтах". Ми - не виключення. Завжди треба вмикати логіку і критичне мислення, а краще їх не вимикати зовсім.

Останнє редагування:

garik1973

Новий учасник
9 -1
Вони що, всі мертві? Якщо серед них є вцілілі, то візьміть його та перевірте характеристики за допомогою блока живлення, мультиметра та резитора.
Якщо ж живих нема, тоді розмалюйте схему та ввімкніть логічне мислення і зрозумієте, який там повинен бути стабілітрон, та чи стабілітрон це вагалі.
Вчіться думати, а не просто міняти деталі, та кожного разу питати в Інтерента, як тільки натрапляєте на щось незнайоме!

PS: останнє речення адресовано не лише вам, а й всім початківцям, які зробили перший крок - навчились знаходити пробиті транзистори, і на тому застрягли.
Допис оновлено:

Не сказав би. Навпаки, це урок того, що не треба всліпу вірити всьому, що пишуть у цих вашіх "Ынтырнэтах". Ми - не виключення. Завжди треба вмикати логіку і критичне мислення, а краще їх не вимикати зовсім.
Повністю згоден, треба думати. Я чому запитав, бо вважав що в когось з вас є досвід. І в мене він є, і є певні результати. Звісно що вигоріли не всі. І донори є в наявності. Просто хотів переконатись щодо маркування "w1". Тому що дуже суперечлива інформація. А з лабораторніком і резистором звісно все перевірю.

Jael.Dace

Інженер
417 616
Тому що дуже суперечлива інформація.
Тому і треба думати самому, а не сподіватись на досвід, до того ж чужий.
Я такі речі, як маркування, взагалі не запам'ятовую - мені простіше поміряти, ніж тримати в голові усяку тимчасову фігню. Як нема що міряти - малюю схему і думаю, спираючись на неї і характеристики інших деталей.
Одна справа - запам'ятати систему маркувань смугастих резисторів і користвуватись тим знанням все життя, а зовсім інше - намагатись запам'ятати всі можливі види маркування SMD, які в кожного виробника часто різні.

garik1973

Новий учасник
9 -1
Доброго дня. Допоможіть будь ласка опізнати резистор R218 . Delta 2 max.
Допис оновлено:

Плата інвертора.

Вкладення

• IMG_20260413_094737.jpg
    IMG_20260413_094737.jpg
    8.3 Mб · Перегляди: 25

Савош Сервіс

Активний учасник
137 138
Допис оновлено:

Плата інвертора.
Через годинку я сфоткаю вам, зараз саме такі плати лежать
Допис оновлено:

Допис оновлено:

Плата інвертора.
Резистор на 100 Ом діод ES2G RBI

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock